Kodiaq
Re: Kodiaq
Jakmile mám kola na střeše, tak nejdu přes 130 tempomat. Nerad bych ta kola někde vyklopil.
Jinak 3 kola mám na střeše a 2 na tažném zařízení.
Jinak 3 kola mám na střeše a 2 na tažném zařízení.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
rakev je svinstvo na spotřebu...a kola ještě větší Tam spotřeba roste dramaticky s rychlostí. 130 a 140kmh může být rozdíl klidně i litr a půl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
U krabic typu SUV ani nemusíš mít kola na střeše. On už je rozdíl, jestli jedeš 130 nebo 140, u mé Hondy je to rozdíl 0,5l.
Kola na strese ustojej i rychlosti kolem 200, akorat je to hukot
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A není náhodou na nosičích na kola (mám Thule) napsána Vmax? Mám pocit že 130....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Asi není problém při jízdě rovně, pro kola jsou nejhorší zatáčky, tedy boční síly.honziss píše:Kola na strese ustojej i rychlosti kolem 200, akorat je to hukot
Ano, v návodu se uvádí vmax=130.pavproch píše:A není náhodou na nosičích na kola (mám Thule) napsána Vmax? Mám pocit že 130....
To nevim, ale jednou a uz je to davno jsme s kamaradem pospichali do L2A, trochu jsme to posychrovali ducktapem a pres nemecko 200 furt. Vydrzelo to cestu tam i zpatky. Takovy relativne obyc cerny ocelovy drzaky.pavproch píše:A není náhodou na nosičích na kola (mám Thule) napsána Vmax? Mám pocit že 130....
Kazdopadne varianta na tazny je u vyssich aut o parnik lepsi, uz jen proto ze clovek nemusi tahat schudky na nakladani..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj...200+ jsem s kolama na střeše už také absolvoval. Základem je dobře upevnit nosič a pak kola
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nejsou potřeba schůdky. Já si otevřu zadní dveře, čapnu kolo do rukou a stoupnu si na práh a kola dám na střechu.honziss píše:Kazdopadne varianta na tazny je u vyssich aut o parnik lepsi, uz jen proto ze clovek nemusi tahat schudky na nakladani..
Jinak bacha v Itálii, pokud máš kola na TZ, tak musíš mít na nosiči připevněnou reflexní ceduli - http://www.stresninosice.cz/produkt/pri ... ie-50x50cm