Spectral píše:Smysl je například v tom, že zatímco přenosný detektor skutečně musím mít upevněn někde, kde má dobrý výhled (typicky tedy na čelním skle) a kde je bohužel současně viditelný pro ostatní, tak Genevo GPS mohu schovat někam do "podpalubí" nebo právě do loketky, aniž bych tím jakkoliv ohrožoval citlivost detektorové hlavy. Modul není vidět a nemusím ho tedy po každé jízdě schovávat nebo odnášet.
V takovém případě to asi smysl má, ale osobně bych asi šel spíše do klasického vestavěného antiradarů, byť za mírně vyšší cenu.
řidičBOB píše:AR.CZ má asi takový poznatek, že tento detektor nemá (a patrně asi ani nebude mít v nabídce), takže je potřeba jej poblít...něco jako: léta jsem prodával EURO CZ verze, i když žádná taková neexistuje
A chcete jej
bez GPS,
s přenosným GPS nebo
s pevným GPS? Všechny 3 modely skladem a okamžitě k odběru, včetně předváděcích kusů za zvýhodněné ceny! Zrovna dnes se 1 ks bez GPS prodal a další 2 ks dorazily.
VS* píše:I argument že kdo nemá pokovené sklo nepotřebuje pevnou sadu je úžasný...ani na jednom autě pokovené sklo nemám ale pevnou mám v každém...protože to je mnohem pohodlnější ...prostě sednu a jedu...nikdo to nevidí... Přenoska je vidět, pořád se musí sundávat a nadávat. A je to otrava jako blazen...
Je jasné že HD+ nebude doporučovat když ho nemá a mít nebude.
Ale teď čekám že HD+ není problém s jistě nějaký poslední testovací se najde.
Absolutně souhlasím, tedy až na tu pasáž, že HD+ nemám a mít nebudu, ale v takovém případě preferuji plnohodnotný vestavěný antiradar, a ne kombinaci přenosky s pevnou anténou. Tohle mi vadilo už u Quintezzu, ale proti gustu žádný dišputát. Sám mám Stinger VIP a Beltronics 975e GPS, který možná brzo vyměním za Genevo HD+ s pevným GPS modulem.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz