Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
5 až 10 aut je ideál. Stejně nejezdí všichni najednou, takže problém s vyhýbáním je minimální.
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Bude letos?
Už jsem to obvolával a bohužel má okruh nového majitele a nelze teď jezdit variantu A+B s leteckou vložkou přes most . Zkusím ještě zjistit jak moc osekaná verze okruhu je teď dostupná a za kolik.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Mne to je jedno, jen at se nejezdi pres diravy cesty.
Zjistím a dám vědět podmínky. Zbyly mi po zimě zimní gumy z ignise, tak bych se tam s nima možná mohl důstojně rozloučit.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
tož to je ale škodajarka píše:...nelze teď jezdit variantu A+B s leteckou vložkou přes most ...
Nebo muzes 1. prijet do myta, v miate jsem jeste nebyl vozen ...jarka píše:Zjistím a dám vědět podmínky. Zbyly mi po zimě zimní gumy z ignise, tak bych se tam s nima možná mohl důstojně rozloučit.
By si byl rozčarovanej, že to nejede .
Ale jede to bokem V primce se to stejne hned omrzi ...