Neobvyklé číslo na benzínový dvoulitr. Kochací jízda á la důchod?speleo píše:Ford Focus 2.0
Nebo hlavně dálnice a 6-rychlostní převodovka?
Neobvyklé číslo na benzínový dvoulitr. Kochací jízda á la důchod?speleo píše:Ford Focus 2.0
Byl to takovej určitej hec a vtípek (jet za méně než jiné auto, jehož řidič se tím přehnaně chlubil) a díky příhodným podmínkám se podařil nakonec Nehodlám to pokud možno opakovatLachende Bestien píše:Neobvyklé číslo na benzínový dvoulitr. Kochací jízda á la důchod?speleo píše:Ford Focus 2.0
Nebo hlavně dálnice a 6-rychlostní převodovka?
Díky za upřesnění, byl jsem líný to zjišťovat.oxik píše:mk2 mimo RS neměl v benzínu 6q pokud se nepletu..jinak souhlasím, já s mk2 1.6 pod 7 nejdu
U dvoulitru považuju 6-rychlostní převodovku za něco naprosto přirozeného.speleo píše:
Byl to takovej určitej hec a vtípek (jet za méně než jiné auto, jehož řidič se tím přehnaně chlubil) a díky příhodným podmínkám se podařil nakonec Nehodlám to pokud možno opakovat
Jinak Fíkus má bohužel jen 5° převodovku, zasloužil by šestku (Mazdy 6 se stejným motorem a ročníkem už jí poFL maj).
Zpočátku jsem si říkal, proč má vůbec někdo potřebu chlubit se s vysokou spotřebou, je to neekologické, asi si honí ego ve stylu "já na to mám" atd., ale postupně jsem si uvědomil, že snad neexistuje lepší reakce na všechny ty majitele "za štyry na sto táhne vocpodu" nevonících mobilních kamnářství.pavproch píše:Nešních 500 jarních kilometrů = průměr necelých 14.....