BMW Divize
Re: BMW Divize
Dneska jsem mu volal, jezdí ještě zimáky. ale proti 135 je příjemně tužší a o něco líp jede, spokojený je velice. Za 14 dní dáme spicha, tak třeba mi to pučí.Bond007 píše:by me zajimalo o cem se teda baviteM.Z. píše:Kamarád to má od října, ale ještě jsem s ním o autě nemluvil. Jel jsem kousek ve stejné specifikaci a taky se mi to líbilo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Pan Řidič
Pp: To mi dělá taky, hlavně když je vcelku zima. Nepřišel jsem na to, co to je. Ale mám EPS v E91, ty máš asi ještě hydrauliku, ne? Zkontroluj hladinu kapaliny, když je jí málo, tak má tendenci bejt hlučnej ten posilovač.
Jo, 3er má hydro. Kvapaliny je tam dost. Dělá to při nule i plus 13-ti.... chjo, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Taky to na mě působilo jistějším dojmem než 135 kterou jsem jel, ale byl to takovej polovrak...myslím ale, že motor je mnohem živějšíM.Z. píše:Dneska jsem mu volal, jezdí ještě zimáky. ale proti 135 je příjemně tužší a o něco líp jede, spokojený je velice. Za 14 dní dáme spicha, tak třeba mi to pučí.Bond007 píše:by me zajimalo o cem se teda baviteM.Z. píše:Kamarád to má od října, ale ještě jsem s ním o autě nemluvil. Jel jsem kousek ve stejné specifikaci a taky se mi to líbilo.
Dneska jsem zjišťoval a za ca 70 tisíc se tam dá dát M performance diferenciál, jediný co by mě odradilo od koupě by byla nevypinatelná stabilizace, ta do toho hrabala furt i u xdrive
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Nezda se ze by tomu nesla vypnout stabilizace.
Stabilizace vypnout jde (ale nastavení pouze v komfortu) a po montáži svoru, silnějších stabíků a horního uložení předních tlumičů, z toho byla velice schopná kára i na ringu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Chápu dobře, že se jen při vypnutí stabilizace přepne do comfort modu a jde následně přepnout zpět do sportu?
Ale už opět se stabilizací.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Nad tím zůstává rozum stát... U M2 je to aspoň normálně nějak?