Je to jen tloustka plaste, se uklidni. Jak se chovas kdyz jde o dulezity veci a ne takovou kravinu? Si to porid a jezdi na tom, ja si to nikdy neporidim, protoze to je ptakovina. V posledni dobe vzniklo plno senza veci - teleskopicky sedlovky, protazenejsi geo kol, 1x razeni s sirokym rozsahem, ale plus rozmer mezi ne nepatri, coz se projevuji i tim ze to nijak nefrci narozdil ode mnou zminenych veci.ExFun píše:Ukřivděný ani bez argumentů nejsem. Jen si tě pamatuju jako normálního a zaráží mě, jak kokotsky se tady projevuješ.
To je přesně to,proč se bike-foru v jistých kruzích říká piča-forum - protože tam kdejaký kokot a priori odmítá a do krve se hádá o tom, co má druhá strana vyzkoušeno a změřeno.. HOWG
Porovnani s automobilovym prumyslem znacne pokulhava, jaksi s formuli do provozu nevyjedes, kdezto 99% zavodnich kol si muzes poridit jsou realne pouzitelny kola narozdil od formule.
BTW. nedali ti na bike-foru ban? Takhle by ses tam asi moc vyjadrovat nemohl ...
Ano kamarad mel spesla enduro, byli schopni si nauctovat za repas sedlovky (ktera byla shit) + par dalsich prkotin 7k Kc ..., kola to jsou dobra, ale jezdeni na servis k nim se znacne prodrazi, nastesti vetsina veci se da udelat svepomoci.honziss píše:Naprosto souhlasim s tim co pise exfun. Ja postupoval nasledovne:
3. trail bike 29, 140 mm p/z, stumpjumper fsr carbon expert, moje nejdrazsi kolo, ktery ale vyzadovalo top udrzbu