Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
jo jinak dneska jsem se snažil uviset golfa eRko, ale to je fakt peklo jakým způsobem nabírá rychlost, asi měl poladěné výfuky, protože to dělalo docela bordel, ale dojel jsem ho...na pumpě
jo vidite - co je pravdy na tom, ze vnitrni koncovky jsou zaslepene?? snad ne, kdyz uz je tam nacpali
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nic.
Pravda je taková, že krátkej má všechny 4 laufy rovnou jako výfuky. Variant má vnější jako výfuky a vnitřní spíš jako ozdobu...ale nejsou zaslepené...jenom svody jsou pouze do těch vnějších přímo a na ty vnitřní už nic nezbyde.
Tedy před FL - po FL jsem ještě neviděl, teprv je objednaný...
Btw: teď jsem ho provětrával na D dálnici a koukalo hodně řidičů, leckdy i o hodně, silnějších aut. Enormní je síla od 200 nahoru...to prostě zařadí pětku a jede jak sviň.
Pravda je taková, že krátkej má všechny 4 laufy rovnou jako výfuky. Variant má vnější jako výfuky a vnitřní spíš jako ozdobu...ale nejsou zaslepené...jenom svody jsou pouze do těch vnějších přímo a na ty vnitřní už nic nezbyde.
Tedy před FL - po FL jsem ještě neviděl, teprv je objednaný...
Btw: teď jsem ho provětrával na D dálnici a koukalo hodně řidičů, leckdy i o hodně, silnějších aut. Enormní je síla od 200 nahoru...to prostě zařadí pětku a jede jak sviň.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to jako že to má 4 svody od motoru až dozadu? mě přišlo, že to má tlumič napříč jak to ostatně krátké G/A3 mají a z toho 4 koncovky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano...jsem se blbě vyjádřil... z tlumiče výstupy - krátký má 4 a dlouhý pouze 2 + 2 koncovky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Kto chce R-ko s manualom mal by sa poponahlat..."davam" mu tak rok zivota bohuzial
A uz sa urcite ani nevrati...
Jo a s vyfukmi na novom R by sa to malo mat asi takto:
Klapky su na vnutornych 2 trubkach a ich otvaranie meni zvuk z bezneho cestovneho (2), cez sportovy (3) az po "pretekarsky" (4)...
Do 2900ot.
- Eco a Comfort - vonkajsie 2 trubky
- Normal - vonkajsie 2 trubky
- Race - - 1 lava trubka, 2 prave trubky
Do 3900ot.
- Normal - 1 lava trubka, 2 prave trubky
- Race - 1 lava trubka, 2 prave trubky
Nad 3900ot.
- Normal - 2 lave + 2 prave trubky
- Race - 2 lave + 2 prave trubky
A uz sa urcite ani nevrati...
Jo a s vyfukmi na novom R by sa to malo mat asi takto:
Klapky su na vnutornych 2 trubkach a ich otvaranie meni zvuk z bezneho cestovneho (2), cez sportovy (3) az po "pretekarsky" (4)...
Do 2900ot.
- Normal - vonkajsie 2 trubky
- Race - - 1 lava trubka, 2 prave trubky
Do 3900ot.
- Normal - 1 lava trubka, 2 prave trubky
- Race - 1 lava trubka, 2 prave trubky
Nad 3900ot.
- Normal - 2 lave + 2 prave trubky
- Race - 2 lave + 2 prave trubky
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To je jak když někdo prodává trubkový lešení.
To s tema klapkama bude blbost. Nechce se mi verit ze by se nekdo trapil s takovym silenym setupem ve vejfuku. U Cupry 280 je to reseny zvukem v repracich a prodlouzenym vstrikovanim, aby dohorivalo palivo ve vyfuku a delalo vetsi bordel. U Cupry 290 je to stejny, akorat je tam o jeden tlumic min a vsichni co se ve vejfuku vrtali tak tvrdi ze je stejnej s kratkym golfem R., dokonce to ma stejny objednaci cislo.
Klapky do vejfuku se delaj, pouziva se jedna ve strednim tlumici vetsinou a rozhodne to nebejva u lidovejch vozidel
Klapky do vejfuku se delaj, pouziva se jedna ve strednim tlumici vetsinou a rozhodne to nebejva u lidovejch vozidel
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zvuk do repráků je věc, kterou naštěstí umí oficiální servis vypnout přes Vasila...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to je asi jedina vec, se kterou nemaji problem. ja ted nepochodil s pozadavkem na rozsvicena zadni svetla pri DRL
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou