Výběr malého "sportovně" laděného auta
Re: Výběr malého sportovního auta
V tom skladovem v canocar jsem sedel, maji ho v Brne na prodejne, moc pekne, ale bohuzel uz tezce pres limit. Cokoliv nad 300 je mimo.. Stve me, ze par dni zpatky byl Swift Sport 2015 s 5k km v zaruce na Tipcars za tusim 295k, ale nez jsem vubec stihl zareagovat, byl pryc.
08' Corsa GSI 1.6 150PS
Já natrefil na šotka u Heinze v Přerově kdy v postranním boxíku na jejich stránkách byl zalistovaný Sport za 219 000, tak už jsem rozbíjel prasátko a hned tam volal. Omluvil se mi a ubezpečil mě že žádný Swift Sport už mi sehnat nedokáže za jakoukoliv cenu
No, těch 295 za 5k nájezd by byla celkem realistická a fér cena, takže je vidět že to jde. Canocar bude muset cenu taky přehodnotit nebo prodat mimo ČR.
No, těch 295 za 5k nájezd by byla celkem realistická a fér cena, takže je vidět že to jde. Canocar bude muset cenu taky přehodnotit nebo prodat mimo ČR.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Včera jsem se bavil s člověkem dlouhodobě pracujícím ve Škodovce a řekl mi, že do Fabie RS by nešel, že ty problémy s vysokou spotřebou oleje a následně spálená hlava motoru byly dost časté a kdykoliv bych riskoval i výměnu celého motoru (+-100k v autorizovaném servisu), tak mě už asi společně se všemi ostatními, kteří od RSka odrazují, definitivně přesvědčil.
To mně bohužel nic neřeší, žádný vhodný Swift nikde inzerovaný není. Nějaké další vhodné alternativy? Opravdu to nemusí být sportovní auto jako Swift, jen něco s trošku silnějším motorem v poměru k váze a slušnou výbavou .
To mně bohužel nic neřeší, žádný vhodný Swift nikde inzerovaný není. Nějaké další vhodné alternativy? Opravdu to nemusí být sportovní auto jako Swift, jen něco s trošku silnějším motorem v poměru k váze a slušnou výbavou .
08' Corsa GSI 1.6 150PS
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr malého "sportovně" laděného auta
FabiaRS měla, pokud se nepletu, 1.4TSI s řetězem...a k tomu netřeba dodávat nic - to samo o sobě stačí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A co to Twingo RS?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Focus 1,6 Ecoboost 110Kw jede celkem slušně.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Twingo RS se mi nelíbí a přijde mi až moc prťavé, na Focuse se podívám, vypadají slušně.
08' Corsa GSI 1.6 150PS
Scirocco 2.0 je bohužel dost za limitem +-220k pro ojeté auto, výše bych šel leda u zánovního auta v záruce..
Má někdo zkušenosti s motory 1.8 TSI? Např. v tomto Leonu https://www.sauto.cz/osobni/detail/seat ... oFrom=list
Má někdo zkušenosti s motory 1.8 TSI? Např. v tomto Leonu https://www.sauto.cz/osobni/detail/seat ... oFrom=list
08' Corsa GSI 1.6 150PS
Budu se opakovat, megane coupe tce 180, 2.0 F4R t 132 kw 300nm