VZKAZY
Re: VZKAZY
Tak v prvni rade mi slo o to, aby chudak majitel spolecnoisti nejak neutrpel ujmu za to, ze nekdo v aute s jeho logem jezdi jak kokot a ohrozuje dost lidi na dalnici. Vsak jsem taky tak ten telefonat podal, ze v ramci zachovani dobreho jmena spolecnosti neni vhodne aby vozidlo s jeho polepy jezdilo velmi nebezpecnym zpusobem. Nic jineho v tom samozrejme nebylo
Ale jak psali vys, jesli ma nekdo polepene auto a jezdi jako kokot, muze cekat reakci.
Ale jak psali vys, jesli ma nekdo polepene auto a jezdi jako kokot, muze cekat reakci.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
ještě, že na autě nemám žádný polep
třeba všechny auta co má PP poznáte snadno ale co si tak vybavím, tak to jsou spíš brzdy provozu
třeba všechny auta co má PP poznáte snadno ale co si tak vybavím, tak to jsou spíš brzdy provozu
Pravda vyděsí
-
- Pan Řidič
Já mám zkušenost, že nejrychleji tasí middlefingery z okýnka zaměstnanci RWE v tmavě modrých škodovkách.
šak jim tež hučím furt do hlavy, že mají jezdit podle předpisů......Brus píše: třeba všechny auta co má PP poznáte snadno ale co si tak vybavím, tak to jsou spíš brzdy provozu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ta vypínatelná stabilizace má něco do sebe
Hlavně na neupravených pražských silnicích
Hlavně na neupravených pražských silnicích
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
My co jí tam nemáme, jí nemusíme vypínat. Ale to BRZ mi teď chybí
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já zastavil v kopci na stopce a prostě jsem se nehnul z místa, DSC blikalo a já se nehybal.. 1s stisknout tlačítko a s buracejici V8 jsem se hezky smykem napojil na hlavní
Ale 30 na Slaný vodě fakt lidi jezdit nemusíte, alespoň ne na rovince, před zatáčkou si taky radši pribrzdim..
Ale 30 na Slaný vodě fakt lidi jezdit nemusíte, alespoň ne na rovince, před zatáčkou si taky radši pribrzdim..
Mám v poslední době extra štěstí na autobusácké hovada, které i když mě vidí (provoz za mnou nula) tam stejně nakouří, abych se za ním mohl táhnout 30 na kopec apod. Na zatroubení mi ještě odpoví a hezky zabliká.
A dnes se vůbec dařilo, cca 2km rovina, alej jabloní, dojíždím velké bíle SUV, samozřejmě mi těsně před čumákem (asi hledala mobil, nebo co) uhne na úzké cestě cca půl metru na mou stranu, čímž mě skoro vyhnala do škarpy. Na těch sračkách to byl velice výživný zážitek.
Nadával jsem jak špaček.
A dnes se vůbec dařilo, cca 2km rovina, alej jabloní, dojíždím velké bíle SUV, samozřejmě mi těsně před čumákem (asi hledala mobil, nebo co) uhne na úzké cestě cca půl metru na mou stranu, čímž mě skoro vyhnala do škarpy. Na těch sračkách to byl velice výživný zážitek.
Nadával jsem jak špaček.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Řidiči červeného T5 dnes na sjezdu z D1 na D0:
Ty hňupe, nechápu, proč na mne blikáš, když tě vezmu zprava - přitom telefonuješ, nesvítíš a bezdůvodně jedeš vlevo!!!
Ty hňupe, nechápu, proč na mne blikáš, když tě vezmu zprava - přitom telefonuješ, nesvítíš a bezdůvodně jedeš vlevo!!!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Treba se omlouvalřidičBOB píše:Řidiči červeného T5 dnes na sjezdu z D1 na D0:
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW