![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Kazdopadne proti E46 je to hole, bose, jednoduche auto lacne na udrzbu a spolocny zivot...iked spotrebovo su si narovnako...
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Najvacsou bolistkou je hrdza a bohuzial aj jedna jedina zima na posolenych cestach si svoju dan zobrala, s tym som ale tak trochu aj pocital. Nie je to nic strasne, ale urcite miesta kde hrdza jemne vykukala, tak sa trosku zvacsila.
Pozor na nosniky (vytocit koleso a pozret na neho), prahy, dvere a zadne lemy.
VVTI, je uplne bezudrzbove, len treba aby vsetky tesnenia boli dobre, citit ak si motor pricucava vzduch.
Odporucam odskusat prevodovku, niekedy 5ka ide cez synchrony (pri 5 rychlostke), niekedy 6ka vyskakuje (pri 6 rychlostke).
Svor sa vyskusa uplne jednoducho...T-cko krizovatka, vytocit rejd, plny plyn, pustit spojku...gumuje 1 koleso, nebrat...gumuju obe, svor je OK
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Strecha ma bolave miesto nad sklenenym oknom, rada sa tam trha a potom pozor na zamky aby sa spravne zacvakavali a nevyskakovali. Kazdopadne sam bral Mazdu ktora mala strechu KO a za 270€ som mal uplne novu z UK a aj moje dve lave ruky ju dokazali nahodit na ram...
Myslim, ze treba ist po stave a ci to bude FL alebo nie je jedno, kazde ma svoje male vyhody nevyhody:
FL: Novsie, ale nosniky akoby viac rezli, sedi sa vyssie a vacsina ma kozene vyhrievane sedacky, ktore su este vyssie nez latkove. Lepsie svetla. Viac vykonu a nizsia spotreba. Vacsina je 6 rychlostka. Vacsina ma vacsie brzdy a bilstein tlmice. Vyzera mladsie.
NonFL: Opacne ako FL
Ked bych mal nabuduce nejaku vyberat tak asi skocim do 10th Anni
Kazdopadne k E46 je to urcite super auto na doplnok, ta lahkost a akcnost je neporovnatelna...len to neni zrovna extra pohodlne a clovek akoby sa vratil tak 20rokov do minulosti, so vsetkym co k tomu patri