BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Beny9700
Pan Řidič

Re: BMW Divize

Příspěvek od Beny9700 »

mmira píše:tak tak, M3 ho ma seriove, ja zkratil a zasvoroval normalni 3er.
Prosím o přesný typ a specifikaci toho samosvoru.
Díky :)
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ta otázka sice nebyla na mě, ale dovolím si: v e89 mám Quaife typ 3942 a v e91 40% lamelu Drechsler, typ nevím, velikost pro diff 188

Odhaduju, že mmira to nechal dělat u stejné firmy která mně dělala e91..... MirageMotorsport
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

V sobotu jedem s kolegem mrknout na z4 2,5 is 160kw rv 2006 kabrio. Je neco na co se vylozene zamerit? Nebo je dokonce duvod proc se na tenhle konkretni model uplne vysrat? Argument, ze lepsi bude trilitr neberem :) uz sem to zkousel a neproslo to :-P dvaapula mu pry bohate staci.. Kabriolet je podminka.
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

pavproch píše:Ta otázka sice nebyla na mě, ale dovolím si: v e89 mám Quaife typ 3942 a v e91 40% lamelu Drechsler, typ nevím, velikost pro diff 188

Odhaduju, že mmira to nechal dělat u stejné firmy která mně dělala e91..... MirageMotorsport
Díky. :ymhug:
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Praskaji zadni pruziny, prohlidni odvodnovaci diry, ma to tendenci se zanest a pak to nedela dobre motoru strechy, kouknout se na elektricky posilovac rizeni.

http://www.hilmi.eu/bmw-z4-buyers-guide/
pavproch píše:Ta otázka sice nebyla na mě, ale dovolím si: v e89 mám Quaife typ 3942 a v e91 40% lamelu Drechsler, typ nevím, velikost pro diff 188

Myslim, ze tam ne ...
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Kouknout na posilovac? jde tam neco vykoukat, nebo proste pri jizde pozorovat jestli nekde nezadrhava , nebo neco nedela spatne?
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

Mal som to pred par rokmi. Skvele auto, ovsem na ten pocit nevyuziteho potencialu nemozno zabudnut.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Kavis píše:Kouknout na posilovac? jde tam neco vykoukat, nebo proste pri jizde pozorovat jestli nekde nezadrhava , nebo neco nedela spatne?
Dej si do vyhledavace "bmw z4 sticky steering". Ale koukate na po-FL, ktery by mely byt v tomto ohledu spolehlivejsi.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

benny: vzhledem k tomu, ze to je auto ciste pro silnici, bral jsem torsen od Wavetracu, 30.309.175WK. Mel jsem dopredu nachystany jiny dif s kratsim prevodem ze 130i, tak jsem zastavbu sveril mistimu panovi (http://www.prevodovky-opravy.cz). rikal, ze montaz nebyla uplne bez zadrhelu, ze na to musel delat podlozky. snek od Mfactory, ktery tady kolegovi nahazoval loni, pry byl lepsi, stacilo vlozit a diferak sestavit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Aha, tak sorry, já myslel, žes byl v Chropyni... :ymblushing:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět