Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
taky jsem nad tim chvili premital a zjistil jsem, ze prestoze me to fascinuje, v realu bych to nechtel. nemam rad auta, ktera se mi neustale smeji do oci a naznacuji, ze nemam dost velke koule a schopnosti poradne je vzit u krku.
radeji BRZ s 300 k nez tohle.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz aj ja mam motivaciu predavat organy!!!
Niekto zaujem o pecen abstinenta
http://www.autoforum.cz/predstaveni/a-p ... z-karbonu/
Niekto zaujem o pecen abstinenta
http://www.autoforum.cz/predstaveni/a-p ... z-karbonu/
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tezko rict, pokud to ma citelny jizdyni vlastnosti, asi bych nevidel problem to dostat na limit. Nejak si myslim ze to nebude vyzadovat vetsi skill nez tvoje M3 ...mmira píše:taky jsem nad tim chvili premital a zjistil jsem, ze prestoze me to fascinuje, v realu bych to nechtel. nemam rad auta, ktera se mi neustale smeji do oci a naznacuji, ze nemam dost velke koule a schopnosti poradne je vzit u krku.
CTR je kruty, ale 25 mega ... moc se mi nelibi design 964 podle, ktere to je inspirovany.
-
- Pan Řidič
Doufám, že za několik let ceny nevyletí tolik vzhůru, abych si mohl splnit sen s červenou GT3 6MT.
vroom: jen tak na okraj, jel jsi nekdy v takto silnem a aerodynamicky schopnem aute? jinak tohle bude vyzadovat vyrazne vetsi koule, nez potrebuju ja na rizeni M3. prijet s tim na NS a nejezdit pravidelne BTG za 7:30 s vypnutym ESP, tak bych se stydel.
a jit na limit toho auta na okresce znamena jet velice casto 200+. no fakt bych to nechtel.
a jit na limit toho auta na okresce znamena jet velice casto 200+. no fakt bych to nechtel.
Autoforum.cz
Jo, jo.. Na okreske je aj 300k dost. Na dynamiku si zvyknes, ale rychlosti ktore s nimi dosahujes su uz tak velmi vysoke. 500k sa da krasne vyuzivat na okruhu, ale na okreske je to tanec na ostri noza pokial vyuzivas aspon cast ich potencialu. Myslim si ze GT4 je na funkciu vikendovky daleko efektivnejsi nastroj.
Jo. Mám jich teda (papírově) jen 258 (ale k temu o 17% zkrácený diff, takže to bude pocitově podobné jako 300) a.... jo, je to na okresky kurwa rychlé......911T píše: Na okreske je aj 300k dost.
Na teho nedorostlého fitipaldiho ve mně až moc....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neblaznete, koni neni nikdy dost... me obcas prislo i 430 malo..
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ty máš taky v sobě dorostlejšího fitipaldiho....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
becko: nj, na to clovek bud potrebuje velke koule nebo velke BLI. co jsem ale videl tve sedadlo, koulema to nebude
Autoforum.cz