![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Stala sa mi teraz taká nepríjemná vec pri parkovaní, snažil som sa kolmo zaparkovať na parkovacie miesto, ktoré bolo od chodníka, ktorý sa nachádzal za ním, vyvýšyné asi o cca 20 cm... a samozrejme som prednými kolami zbehol dole. Tak som sa pokúsil vycúvať, čo sa mi podarilo, ale ozvalo sa pri tom také mierne škrípnutie, ako keby nejaká spodná časť auta o ten kraj obrubníka škrípla. Pozrel som sa potom zospodu toho auta, a jediné čo som videl divné bolo, že tam akoby visela taká penová tenká vec... ktorá vyzerá že ide tak zvnútra popri obvode niečoho... tak som ju len tak skúsil dvihnúť a zasunúť do toho niečoho a zdá sa že tam drží. Urobil som po tom s autom pár kolečiek po okolí, neozýva sa žiaden divný zvuk, všetko ide normálne, tá penová vec sa zdá sa tam stále drží... Tak prosím o laickú diagnostiku, stalo sa niečo, treba to riešiť a ísť s tým autom do servisu? Zrovna zajtra by som s ním potreboval cestovať, tak by som potreboval vedieť či to treba ísť hneď vyriešiť, alebo sa zrejme nič nestalo.
Ďakujem pekne za odpoveď.