Co posloucháte při řízení?
Moderátor: řidičBOB
Re: Co posloucháte při řízení?
Sání, motor, výfuk, hluk pneumatik a hluk od nečistot narážejících do spodku auta.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
a jo vlastněřidičBOB píše:Semelka je LešekDeli píše:Semelku nebo Mareše?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
A když slyšíš uvolňující se šroubek, tak nastává paranoia?jarka píše:Sání, motor, výfuk, hluk pneumatik a hluk od nečistot narážejících do spodku auta.
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Kricat svokru, ze ju chcem zabit. Nechape ze sa nemusi bat ja mam svoje auto rad
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Rádio...Evropu 2, Frekvenci 1, Impuls, Hey.
A občas nějaké CD.
A občas nějaké CD.
2.016V 99kW
Jak kdy - někdy si pustím písničky z mobilu přes FM vysílač, někdy CDčko, někdy rádio - hlavně Impuls, F1 a Orion.
Rychlost zabíjí!
To samé jsem poslouchal v Defenderu, zejména pak hluk od pneumatik a kamínky narážející na nekryté zadní podběhy. Velmi tyto zvuky přehlušili rádio.jarka píše:Sání, motor, výfuk, hluk pneumatik a hluk od nečistot narážejících do spodku auta.
A co jinak poslouchám? ČRo 1 a Radio 1. Jinak hudbu z cd a to závisí v jakém období zrovna jsem. Teď jsem se zase po roce vrátil ke Sto zvířatům.
...enyky benyky na holý pupíky...
Drtivou většinu času poslouchám metal a rock, docela mě baví si v autě zpívat, jinak z rádií se snažím naladit Hey nebo Beat.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
aktuálně vozím metallicu... jak to projdu přeskočím někam jinam...
neco na tento způsob
neco na tento způsob
Slow and serious
jj, kromě jacka hedfielda tam aktuálně mám codla s acceptama, whitesnake, helloween a gamma ray... jo a klasiku, kterou mám v autě pořád - kiss halloween live 1998 at dogder stadium los angeles a metlalica S&MKoPP píše:aktuálně vozím metallicu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.