Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Uff, to byl fofr...
Rezervace do středy vč. pro zájemce z cyklobazar.cz
Rezervace do středy vč. pro zájemce z cyklobazar.cz
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dyť jsem ti to povídal
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
V té souvislosti: co byste doporučovali spíš pro juniora 184cm a 80kilo - 26" nebo 29" kola ? (v každém případě chce ale hardtail)
Ideálně od špešla, tam bych měl asi mít šanci na slevu.... jo a myslím střední až podstřední cenovou kategorii (aby tam nebyla moc velká ztráta, až si to zase rozmyslí, že chce soft-tail...)
Ideálně od špešla, tam bych měl asi mít šanci na slevu.... jo a myslím střední až podstřední cenovou kategorii (aby tam nebyla moc velká ztráta, až si to zase rozmyslí, že chce soft-tail...)
Ja mam Spesl Fuse 27,5+ (ht s trailovou geometrii) a i po roce bych za nic nemenil. Jinak bych volil zakladni karbonovej stumpjumper ht.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Postavou jsem na tom skoro přesně jako "junior" a 26 bych už nechtěl.
Já před 2 lety nakupoval u http://www.cyklonemcik.cz kolo od Focus za velmi zajímavé peníze. HT 29" komplet na XT vycházel na cca 25tKč. Jediný problém mám s pevností, ale to bude trápit asi většinu 29".
Já před 2 lety nakupoval u http://www.cyklonemcik.cz kolo od Focus za velmi zajímavé peníze. HT 29" komplet na XT vycházel na cca 25tKč. Jediný problém mám s pevností, ale to bude trápit asi většinu 29".
2.9T RWD
26 se uz dneska prakticky nedelaji, krome tesco kol. HT bych chtel 29. Na zabavny jezdni bych chtel DOBRE celopero 27,5 nebo 29. Syn si sam nechce vybrat kolo? To ho asi nebude moc bavit ...
29 na pevnych osach s OK kolama by nemala mit nizkou pevnost.HondaMan píše:Postavou jsem na tom skoro přesně jako "junior" a 26 bych už nechtěl.
Chlopi, dík za náměty.
Samozřejmě ho nechám aspoň ttrochu se podílet na výběru, ale napřed si sám (čti: stará zatvrzelá konverza) udělat představu, co je fčíl "in" a co "out"
Samozřejmě ho nechám aspoň ttrochu se podílet na výběru, ale napřed si sám (čti: stará zatvrzelá konverza) udělat představu, co je fčíl "in" a co "out"
Ja uz bych se na maly kola taky nevracel. Jediny co se nesmi podcenit je pevnost celku vyplet/osa/ram a pak hmotnost kol.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jj hlavne neber 26, ty uz jsou tezce za zenitem. Vim ze mas rad stary veci jako kufrikovy telefony, parni stroje nebo tak nejak , ale 26" nebrat.