leon x impreza 2009

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
zdeny
Řidič začátečník

Re: leon x impreza 2009

Příspěvek od zdeny »

řidičBOB píše:
M.Z. píše:Chrochtá to jako každá jiná naftová paštika.
A výkonově to taky není žádná hitparáda...
BTW: TADY se to řešilo a o zkušenosti se podělil i nějaký ten uživatel...
Ale zdeny ví svoje a my všichni jsme jenom partička pitomců, co hovno ví :D
A co tam píšou? Že měli jednu z onech tří závad. O tom jsem psal, že je má. To bohužel. Jinak je jasné, že konkretně ty jsi asi v autě s tímhlě motorem nejel, protože bys pak objektivně napsal, že proti koncernovému TDI je to prostě motor, kterej jednak v autě neslyšíš a hlavně, v autě nesjou žádné pochybné vibrace, dunění a pdobné artefakty, které bohužel u koncernu jsou.
Ale napsat pravdu se dnes nenosí, radši kydta špínu, to jede.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já to teda zkoušel ve Forestrovi a nic tak extra úžasného proti konkurenci, jsem nezaznamenal. Absolutní průměr ve 2,0 kategorii a výkonem podprůměr.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
k86
Mistr volantu

Příspěvek od k86 »

zdeny píše:A co tam píšou? Že měli jednu z onech tří závad. O tom jsem psal, že je má. To bohužel. Jinak je jasné, že konkretně ty jsi asi v autě s tímhlě motorem nejel, protože bys pak objektivně napsal, že proti koncernovému TDI je to prostě motor, kterej jednak v autě neslyšíš a hlavně, v autě nesjou žádné pochybné vibrace, dunění a pdobné artefakty, které bohužel u koncernu jsou.
Já jako bývalý uživatel 2,0TDI 103kw CR v G6 a současný uživatel Focusu III 2,0TDCI 110kw můžu říct, že raději budu zažívat ty tvé údajné vibrace a nehorázný hluk z motoru (samozřejmě ironie), spojené s velmi špatnou spotřebou 5,5 - 6l reálně při dálničním provozu, než se klepat kdy se ten motor vykurví a odstaví celé auto a vysaje mi desetitisíce korun :-@
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

zdeny píše: A co tam píšou? Že měli jednu z onech tří závad. O tom jsem psal, že je má. To bohužel. Jinak je jasné, že konkretně ty jsi asi v autě s tímhlě motorem nejel, protože bys pak objektivně napsal, že proti koncernovému TDI je to prostě motor, kterej jednak v autě neslyšíš a hlavně, v autě nesjou žádné pochybné vibrace, dunění a pdobné artefakty, které bohužel u koncernu jsou.
Bohužel :D :D :D
Nevím, kde se berou tvé dedukční schopnosti...ale musím tě zklamat, s tímto (ne)motorem jsem bohužel jel. To, že motor není uvnitř slyšet, není ani tak motorem, jako odhlučněním interiéru. Tady jsou u koncernu značné rozdíly - třeba mezi Octávíí, Golfem, Sharanem, Leonem, A4... Nevím, co jsi představuješ pod takovým pojmem vibrace - pokud srovnávám stejně ojetá auta, tak Subaru není ničím zvláštní. Co myslíš tím "další artefakty", mne opravdu nenapadá.
Duní každý dieselův motor - jestli jsem jel ve čtyřválci/šesti/osmi nebo deseti.
Opravdu jsem na tom motoru nic pozitivního nenašel, čím by si zasloužil takovou pochvalu. Naopak - sral se hodně a o hodně víc než koncernová TDička. Pár desítek jsem jich ve firmě, s nájezdem i hodně nad 200t km měl, tak mne můžeš začít poučovat. I servisy jsem platil, takže já mám přehled vcelku dobrý.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

zdeny píše:
řidičBOB píše:
M.Z. píše:Chrochtá to jako každá jiná naftová paštika.
A výkonově to taky není žádná hitparáda...
BTW: TADY se to řešilo a o zkušenosti se podělil i nějaký ten uživatel...
Ale zdeny ví svoje a my všichni jsme jenom partička pitomců, co hovno ví :D
A co tam píšou? Že měli jednu z onech tří závad. O tom jsem psal, že je má. To bohužel. Jinak je jasné, že konkretně ty jsi asi v autě s tímhlě motorem nejel, protože bys pak objektivně napsal, že proti koncernovému TDI je to prostě motor, kterej jednak v autě neslyšíš a hlavně, v autě nesjou žádné pochybné vibrace, dunění a pdobné artefakty, které bohužel u koncernu jsou.
tak znovu, napiš mi prosím tě ty výhody...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Mimo nižšího těžiště, žádné. Další velkou výhodou proti konkurenci je, že je na to všechno drahé jako prase.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
harasCZ
Spolujezdec

Příspěvek od harasCZ »

Tak to jste mi kluci moc teda nepomohli :-)
Ten megane gt by byl pěkný ale na inzerci sou 2 a oba stojej 300tis a to už je mimo moji finanční možnost.
kotrcmi1
Autoškolák

Příspěvek od kotrcmi1 »

Megana TCE 180 jsem koupil nedavno za cenu lehce pres 200 tis. v perfektnim stavu a najezdem 60 tis. km. Tak jeste hledej neco se obevi. Je pravda ze se s tim da jezdid do 8 litru.
zdeny
Řidič začátečník

Příspěvek od zdeny »

řidičBOB píše:
zdeny píše: A co tam píšou? Že měli jednu z onech tří závad. O tom jsem psal, že je má. To bohužel. Jinak je jasné, že konkretně ty jsi asi v autě s tímhlě motorem nejel, protože bys pak objektivně napsal, že proti koncernovému TDI je to prostě motor, kterej jednak v autě neslyšíš a hlavně, v autě nesjou žádné pochybné vibrace, dunění a pdobné artefakty, které bohužel u koncernu jsou.
Bohužel :D :D :D
Nevím, kde se berou tvé dedukční schopnosti...ale musím tě zklamat, s tímto (ne)motorem jsem bohužel jel. To, že motor není uvnitř slyšet, není ani tak motorem, jako odhlučněním interiéru. Tady jsou u koncernu značné rozdíly - třeba mezi Octávíí, Golfem, Sharanem, Leonem, A4... Nevím, co jsi představuješ pod takovým pojmem vibrace - pokud srovnávám stejně ojetá auta, tak Subaru není ničím zvláštní. Co myslíš tím "další artefakty", mne opravdu nenapadá.
Duní každý dieselův motor - jestli jsem jel ve čtyřválci/šesti/osmi nebo deseti.
Opravdu jsem na tom motoru nic pozitivního nenašel, čím by si zasloužil takovou pochvalu. Naopak - sral se hodně a o hodně víc než koncernová TDička. Pár desítek jsem jich ve firmě, s nájezdem i hodně nad 200t km měl, tak mne můžeš začít poučovat. I servisy jsem platil, takže já mám přehled vcelku dobrý.
Tak člověk si odskočí na chvíli na jižní polokouli a dočítá se věci. Bobíku, u kerépak že firmy mají desítky naftových Subaru? ROFL:-))))) Řekni, rád se tam přijedu podívat.

Houpák obecný.

Subaru není výjimečné v tom, že vyrobilo auta, co prostě mají poruchy. Naftový boxer je toho důkazem. Ale ty víš svý, není nad A6, co se začíná sypat od zákoladu. Ty woe, nějaký potlampaná ŘJ za 100 litrů, za to jsou dvě GO boxer dýzla na 500tkm pokoj a klid:-)))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Z textu jsem pochopil, že měl desítky koncernových aut, ne Subaru...
Pokud si matně v minulosti vybavuju, tak kdysi jezdil 3,0l Legacy - Outback?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět