1.cyklo vylet...
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1.cyklo vylet...
Podle úsloví "co by Majklem dohodil a zbytek dojde sám"... Nedá se nic dělat. Ale jak pravím, na tom bicyklu by dnes stejně bylo nemyslitelné někam jezdit... tedy dalo, ale s pohodlím zcela srovnatelným s tzv. ukrajinou. Tedy se příliš nermoutím.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
ono zas ukrajina byla supr pohodlný bike, ale nesmělo to zahlédnout dokopec.
Slow and serious
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak byla skladná, to je pravda, a pohodlná, když ji člověk musel nést...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
kdyz vezmu, ze profici jedou 40 kmh prumer a dle meho asi profik nebudes a jel bys i blbych 35 kmh, pak by to bylo 10 hodin cisteho casu jizdy bez jakekoli zastavky. A tos urcite nejel nonstop, par prestavek bylo apod. takze 14-16 hodin slapani.pavproch píše:dyž sem byl blbej a mladej, taxem dal nejvíc v jednom dni asi 350km na favoritu s pětikolečkem a tvrdým plastovým sedlem.... jinak v poslední době - loni v létě 105km na bajku přes hory v třicetistupňovým hicu... ale letos mám za sebou teprve dva výlety, čili ne víc než 40km... ešče je moc zima na moje (sportem) doyebané klůby...
ovsem to bych se i rad pridal, sice sem uz na kole nesedel 3 roky, ale to bych se i prekonal. Pohled na samotneho velkeho guru poticiho se na kole by za to i stal . .KoPP píše:si drzý čert a vyzývám tě na vyjížďku... bachore
hej a na fazolu, tomu rikam odvahaKoPP píše:35 průměr
kua 10h v kuse... nu za koho jezdíš?
Jo, tak nějak. pokud se pamatuju správně, tak to bylo asi vod šesti vod rána do tmy večer (v létě, čili dlouho světlo).trasa FM-NJ-PR-PV-Boskovice-ZR-HB-PE-JH-třeboň.... prdel sem měl potom asi tejden jako 4%goes píše:kdyz vezmu, ze profici jedou 40 kmh prumer a dle meho asi profik nebudes a jel bys i blbych 35 kmh, pak by to bylo 10 hodin cisteho casu jizdy bez jakekoli zastavky. A tos urcite nejel nonstop, par prestavek bylo apod. takze 14-16 hodin slapani.pavproch píše:dyž sem byl blbej a mladej, taxem dal nejvíc v jednom dni asi 350km na favoritu s pětikolečkem a tvrdým plastovým sedlem.... jinak v poslední době - loni v létě 105km na bajku přes hory v třicetistupňovým hicu... ale letos mám za sebou teprve dva výlety, čili ne víc než 40km... ešče je moc zima na moje (sportem) doyebané klůby...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja vcera ujel 60,12 km prumerem 18,5 km/h prevazne teren a docela jsem si natloukl kulky
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
neverim