„Řekl, že chce ležet a vydechnout si. Měl ruce za zády, hrozilo, že se mu něco stane, že spadne obličejem na zem.“
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
...aby sis příště taky nechtěl vydechnout s pepřákem v ksichtě a ve sněhu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to zrovna nebyl snih
na druhou stranu jsem s PČR neměl nikdy problém a vždy se dohodl. Komentáře typu "ale vy jste jel navíc ještě rychleji" přecházím bez komentáře i když by se na to dalo něco říct Navíc na Domažlicku mám známého dopraváka a dělat bych to nechtěl...ale to je zas volba každého soudruha
na druhou stranu jsem s PČR neměl nikdy problém a vždy se dohodl. Komentáře typu "ale vy jste jel navíc ještě rychleji" přecházím bez komentáře i když by se na to dalo něco říct Navíc na Domažlicku mám známého dopraváka a dělat bych to nechtěl...ale to je zas volba každého soudruha
Citroen C4 GP
Francouzska Gendarmerie + Pro Laser III
- Přílohy
-
- FRA - Gendarmerie.png (310.51 KiB) Zobrazeno 4262 x
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Zajímavý nápad z Anglie, místo civilních octávek kupují civilní kamiony..
Maskovaný policejní tahač loví hříšné kamioňáky.
Maskovaný policejní tahač loví hříšné kamioňáky.
No vidis a ceskej policajt nemusi ani nic kupovat, protoze tech vylitanych autobusu znacky Karosa, ktere nejen na D1 vykonavaji totez, mame pomerne dostatek.
Pronásledování rychle jedoucího osobního auta na dálnici zmařil policii řidič náklaďáku. Vjel totiž do levého pruhu těsně před projíždějící policejní passat.
Zdroj: http://ostrava.idnes.cz/video-vjeti-nak ... zpravy_woj
Zdroj: http://ostrava.idnes.cz/video-vjeti-nak ... zpravy_woj
No tak aspon si uziji na vlastni kuzi ty opravdove problemy na silnicich.
Je to sice kapka v moři, ale aspoň jednou potrestají řidiče kamionu za tyhle vylomeniny..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nooo....zcela jistě vozidlo policie nemělo v činnosti výstražná světla modré barvy. Vozidlo se navíc pohybovalo výrazně vyšší rychlostí než je v úseku dovoleno. Takže, když řidič kamionu věrohodně vysvětlí změnu jízdního pruhu, může to hrát právě na onu vysokou rychlost...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time