Bez urážky - kdybys něco málo o jaderné chemii věděl, tak takovou blbost nemůžeš v životě plácnoutPickuper píše:Já tipuju, že tu máme druhej Černobyl ....
Fukušima
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fukušima
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jediný, komu věřím já, je Dana DrábováSmyl Flek z Nohavic píše:Hlavně aby z toho byla co největší novinářská senzace.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
bobe, tys vyměnil R36CC za malucha, jedna k jedné ?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nebudeme slovíčkařit.......měl jsem na mysli pouze obecně vžité označení pro velkou havárii jaderné elektrárny, neřešme tu principy reaktorů, složení tyčí či způsoby regulace atd.řidičBOB píše:Bez urážky - kdybys něco málo o jaderné chemii věděl, tak takovou blbost nemůžeš v životě plácnoutPickuper píše:Já tipuju, že tu máme druhej Černobyl ....
Niko nadžanel ko kerdža
Me by jen zajimalo, proc potrebuje vedet neco o jaderne chemii, kdyz je tu rec o jadernych elektrarnach a jejich havariich.řidičBOB píše:Bez urážky - kdybys něco málo o jaderné chemii věděl, tak takovou blbost nemůžeš v životě plácnoutPickuper píše:Já tipuju, že tu máme druhej Černobyl ....
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ja bych kazdopadne rekl, ze tu mame velky problem. Evidentne se to vymklo kontrole a zpusob "postupneho uvolnovani problematickych informaci" na me pusobi tezce manipulativne... Ale rad se budu mylit
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
ja bych spise rekl, ze ani oni sami nevi co se tam deje, resp. co se bude dil nadale. ten proces uz neni plne kontrolovatelny, tak se tam deji ruzne veci. Duvody k panice nejsou zadne i kdyz to ufuja, nas se to netyka a prime nasledky pro okolni lidi nebudou nejake extras. Kdyz si vezmeme cernobyl jako takovy, tak hodnoty uvnitr sarkofagu jsou na urovni toho, co je nyni v JP a bezne se tam uvnitr dela na smeny apod. je to spise hysterie medii.