Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
janjan
Mistr volantu

Re: Onboard videa

Příspěvek od janjan »

řidičBOB píše:Ad 1) vidíš v tom něco, co tam není. Není v tom nic zběsilého. Vadilo mi jeho mlhové světlo, do kterého jsem musel koukat, protože musím koukat rovně před sebe. Abych mu to dal najevo, tak jsem na něj normálně párkrát bliknul a pak mu tam normálně pustil dálky. Nic zběsilého. Ale titulky do Blesku bys psát mohl.
Ad 2) nikoliv....úcělová komunikace byla vzpomenuta z jiného důvodu, nikoliv jako argument pro obhajoby. A už vůbec ne v souvislosti, že to nikomu nevadilo. Opět účelově spojuješ věci tak, aby ti to sedlo dle tvé fantazie.
Ad 3) vždy je NEJ ohánět se více lidma...v tomto případě to jsou tady aktuálně dva...tři? Jo, to pak beru!
EDIT: na YT to má 114 shlédnutí a ani jeden hysterický komentář. Jenom na vysvětlenou pro demagogy: tím nechci vůbec říct, že ty dálková světla jsou v pořádku neb, že to nikomu z projíždějících nevadilo ;-)

A úplně nejlepší je, prohlásit se za letadlo ;-)

Edit: chápu - tady bylo hafo možností, jej předjet.
zbytečné, pokud jsi přesvědčený, že to bylo nejlepší možné řešení, pak tě stejně cizí názor nepřesvědčí...

A čistě pro tvé info, počet shlédnutí neříká, kolik to vidělo lidí. To mohl naklikat i jeden člověk :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

janjan píše: A čistě pro tvé info, počet shlédnutí neříká, kolik to vidělo lidí. To mohl naklikat i jeden člověk :)
Pořád více vypovídající číslo než ten tvůj fakt :ymhug:
Fakt č. 3 - více lidí to pokládá tvé jednání za přehnané
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

řidičBOB píše:
janjan píše: A čistě pro tvé info, počet shlédnutí neříká, kolik to vidělo lidí. To mohl naklikat i jeden člověk :)
Pořád více vypovídající číslo než ten tvůj fakt :ymhug:
Fakt č. 3 - více lidí to pokládá tvé jednání za přehnané
:D ne, není, těch 114 mohli klidně naklikat ti, kteří ti tady napsali, že se jim to nelíbí + ty sám... to tys měl bejt novinář ;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já myslím, že furt lepší než obecná proklamace "více lidí", která je pouze tvým zbožným přáním.
...a neposuzuj lidi podle sebe - já nepotřebuji podvádět a lhát. Jestli jsou to tvoje běžné praktiky, tak prosím...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

řidičBOB píše:Já myslím, že furt lepší než obecná proklamace "více lidí", která je pouze tvým zbožným přáním.
...a neposuzuj lidi podle sebe - já nepotřebuji podvádět a lhát. Jestli jsou to tvoje běžné praktiky, tak prosím...
Vždyť to snad vidíš sám, kolik lidí tady s tebou v tomhle nesouhlasí, ne? Na mě to neobracej, já jsem nic neudělal...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vidím - slovem dva :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

Ale notak. Tak já ti pomůžu - Pavelpu27, Lachende Bestien a já. To nejsou 2, viď?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bestiena nepočítám - ten je v ignoraci. Ale i kdyby - slovem tři. To je opravdu názor, který má váhu...k počtu aktivních uživatelů fóra :D
Jo, prostě ti ta demagogie jde - 3 jsou kurwa vypovídající číslo a 114 jsem si naklikal sám :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

Vážně ti na to buňky nestačí nebo to děláš naschvál? Prostě nemůžeš porovnávat počet shlédnutí s počtem unikátních negativních reakcí. Ani ty, Bobe, bohužel... Kdyby ses teda aspoň místo toho plácání podíval na YT, kolik unikátích uživatelů to vidělo. A i tak to není směrodatné, protože mlčení neznamená souhlas. Kolik uživatelů říká jasně, že je to jednání na videu v pořádku? Je to 1 (ty), pak je několik neutrálních uživatelů a 3, kteří s tebou nesouhlasí.

Tak přestaň míchat jablka a hrušky. Měl jsem tě do teď za aspoň inteligencí dostatečně vybaveného jedince, i když s mně ne zrovna blízkými názory a projevy. Tímhle už se shazuješ.
Pavelpu27
Řidič začátečník

Příspěvek od Pavelpu27 »

Je to marný. Včera jsem si jen pro legraci prošel celé fórum. Bob tu má bezkonkurenčně nejvíc příspěvků - přes 10% celého fóra. Je to takový Mesiáš O:-) přesvědčený o své pravdě a vůbec si nepřipustí, že by se mohl mýlit. Mnohdy má celkem rozumné názory, ale zrovna tady to moc často nebývá. Ono je to těžký. Když někdo zveřejní video v domnění, že upozorní na chování druhého a my se do něj opřeme, že se choval stejně, nebo hůř, tak prostě cítí křivdu. To je přirozené. A vyžaduje to opravdu silnou osobnost se na své chování podívat kriticky.
Odpovědět