Octavia III

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
driver
Letec

Re: Octavia III

Příspěvek od driver »

jerry píše:Platí se za značku
To je největší kravina, jakou jsem kdy slyšel... holt kuchaři a zedníci stále nepochopili, že je taky rozdíl v pětiprvku vepředu, v materiálech např slitiny hliníku, křemíku, manganu, wanadu... uplatňované v nejširším možném použití na kde čem co na autě je...
Naopak za blbost platí kupci Dacie, která je slátaná z 3generace starých komponent, a je to jen ocelová plechovka s minimální antikorozní ochranou. Myslí si, že za 250.000 mají nejlepší hodnotu za své peníze, ale je to přesně naopak. Ta plechovka má hodnotu poloviční, a desetileté auto s korozí, co neprojde STK je neprodejné. To i ta 20let stará oktávka se prodá v bazaru za jeden den, když má odpovídající cenovku...

Takže platit za značku lze právě jen u těch bezcených levných pleček co nic nevyvíjí, a jen montují veterány.
Tam platíš za značku půl ceny auta.
Né u Audi, která měřila teplotu v pneu před 10ti lety, měla někdy v roce 99 (?) TMC jestli víš, co to je.

Levné značky zkrátka ty složitější technologie neměly NIKDY.
Celé to není o tom, co to stojí, ale co využiješ.
Pokud jezdí A6 s trojnásobným výkonem za spotřebu Lodgy, tak to pochopíš snad i Ty, o čem to je, nebo ne?
Pakliže využiješ traktor a jezdíš v Dacii, tak netvrď, že u Audi platíš za značku proboha... :D
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

M.Z. píše:Asi bude problémek v tom, že každý, kdo má silnou káru, je taky okamžitě přesvědčený, jak tomu rozumí a hned ví co a jak.
Bohužel tam přímá úměra není.
Ještě mi řekni, že Země není placatá... Napiš do Bugatti, že tolik jim za toho jejich Chirona nedáš ;)

Celé se to tady jen překrucuje a dedukují se z mých slov myšlenky, které jsem nenapsal. Debata byla hlavně o hluku, stabilitě ve vyšších rychlostech a o brzdách. Za mě mi ani v jednom ohledu O3 nevyhovuje a tečka. Nikomu netvrdím, že si koupil pekáč a myslí si, že má bůh ví co. To tady řečeno nebylo, i když začínám mít pocit, že jsem si i tak píchnul do vosího hnízda.

A tahat do toho bláboly o řidičských dovednostech a nějakým mým pocitu, že jsem guru za volantem, protože jsem si dovolil mít silnější auto? Prosím tě, nech si ty pohádky a teorie, jseš mimo. Větší blbost už jsem dlouho nečetl.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Bohužel já ne.
Nepsal jsem to přímo na tebe a nemůžu za to, že ses v tom poznal.
Naposledy upravil(a) M.Z. dne úte 07 úno 10:17, celkem upraveno 1 x.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

janjan píše: Celé se to tady jen překrucuje a dedukují se z mých slov myšlenky, které jsem nenapsal.
...že zrovna ty se nad tím podivuješ, když jsi v tom právě ty takový mistr :-? :-? :-?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

řidičBOB píše:
janjan píše: Celé se to tady jen překrucuje a dedukují se z mých slov myšlenky, které jsem nenapsal.
...že zrovna ty se nad tím podivuješ, když jsi v tom právě ty takový mistr :-? :-? :-?
Bobe, nebuď jak zhrzená milenka...
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

M.Z. píše:Bohužel já ne.
Nepsal jsem to přímo na tebe a nemůžu za to, že ses v tom poznal.
A na koho jiného? Psals to v návaznosti na tu debatu, kde se to mohlo týkat jen mě, neb já jsem v této souvislosti ten, komu O3 nepřijde nejlepší na světě a ještě si dovolil mít silnější auto. Je dost evidentní, že to byla narážka přávě na mě.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

janjan píše: Bobe, nebuď jak zhrzená milenka...
...již jsem ti jednou psal - neposuzuj lidi podle sebe. Tvé sexuální zkušenosti mne navíc vůbec nezajímají.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

řidičBOB píše:
janjan píše: Bobe, nebuď jak zhrzená milenka...
...již jsem ti jednou psal - neposuzuj lidi podle sebe. Tvé sexuální zkušenosti mne navíc vůbec nezajímají.
Ty už fakt nevíš, co napsat, viď? Tak piš nesmysly
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...jen reaguji na tvé myšlenkové průjmy.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

add driver:
Problémem bude, že většina dnešních Audi/BMW jezdí ve specifikaci Passat. Co vídám kolem sebe, tak samé dvoulitry nafta, uvnitř 00nic, ale čtyři kroužky/vrtulka pičo. A Passat by v té specifikaci vyšel levněji...

U vrcholných modelů, nabušených ať už výbavově nebo motoricky (takové to, co si koupí Bond nebo BOB) pořád nejsi za trojnásobnou cenu v 3x větším pohodlí nebo 3x tak rychlej. Samozřejmě, základ je vždycky jednoduchej a každé další vylepšení je dražší, ergo se za něj i víc připlácí+samozřejmě nějaká exkluzivita. BMW si za M3 bude za chvíli moc účtovat o hodně víc než Audi za RS4 nebo MB za C63, protože jsou jediný, kdo to umí dodat s manuálem.

Ale obhajovat vysokou cenu tím, že před 10 lety měřili teplotu tlaku v pneu je irelevantní, když v dnešní době většina kupců prémie řeší rozdíl mezi nafullovaným Passatem a A4 v žebrotě...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Odpovědět