Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
rhinos
Mistr volantu

Re: Onboard videa

Příspěvek od rhinos »

tak ten svit byl mozna trochu delsi a dotycnemu se stejne nerozsvitilo.
On taky nebyl vzor chovani dle Krale Miroslava. Kdyz pominu ty mlhovky tak to razeni do krizovatky kde pak pokracoval stejne rovne melo byt co? Ale zajimave je ze se tu vzdy najde nejaky vychovatel a vzdy vetsinou ten nebo ti stejni.Uz chybi jenom Brojler nebo Bojler? :D
Citroen C4 GP
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

Účelovou komunikaci opouštíš v 0:19 projetím závorou a svítíš dálkovejma až do 0:35 i přes křižovatku a to už je "ve městě", Bobe. Pak tady píšeš, že "jelikož nikdo nedal najevo, že mu to vadí, domnívám se, že to nebylo oslňující a někomu to vadilo". Tak kde je to tvoje "neudělal" a "nenapsal"?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No vidíš, když to nevytrhneš z kontextu, tak to zní úplně jinak. Pokud jsi schopen chápat psaný text, tak jistě chápeš, že jsem nikdy nenapsal to, co bylo vydáváno za má slova.
Až ke světelné křižovatce to je účelová komunikace. Závora s tím nemá nic společného. Při vyjetí do městského provozu, byla dálková světla vypnuta a již nebyla užita.
Je to pořád dokola o stejném hovně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

No nakonec, jaký je rozdíl v dopravních předpisech na veřejně přístupné účelové komunikaci a na pozemní komunikaci? Platí tam snad jiný zákon? Po ohraničení závorou to možné je, ale po opuštění závorou ohraničeného objektu určitě ne a na takové veřejně přístupné účelové komunikaci platí stejná pravidla jako na pozemní komunikaci. Není-liž pravda?

Závěr opět stejný jako vždy, i přes pochybnosti ostatních je BOBovo jednání za volantem dle jeho mínění bezchybné a všem prospěšné. To je to jediné, co rozhoduje o správnosti... Haleluja, že s námi, chudáky, sdílíš silnice :)

Že to podpoří zrovna rhinos, který pravidelně dodává kompilace zejména svých pochybení za volantem, mě nepřesvědčuje o ničem...
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

Ja vedel ze se nekdo chyti =))
Citroen C4 GP
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Haha, pěkně se tady hádáte a slovíčkaříte, pánové.

Není-li "účelová" komunikace "pozemní" komunikací v pravém smyslu slova, pak by mě zajímalo, zda se jedná o nadzemní, podzemní nebo snad záhrobní?

Žerty stranou, tvrdit, že je v pořádku svítit KDEKOLIV protijedoucím dálkovýma dokud mě taky neprobliknou dálkovýma zpět, v tom se tedy Bobe rozhodně mýlíte, a čím více se snažíte toto jednání obhájit, tím více se shazujete.

Ani milionkrát opakovaná nepravda se pravdou nestává.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Opět plácáš něco, co jsem nikde nenapsal :-) Nejsi ty "novinář"??
Vše, co jsem k tomu chtěl napsat, jsem napsal. Že to úmyslně ignoruješ, je čistě tvůj problém.

Nevím - asi jsem divný, ale pokud mne někdo svítí dálkovými světly, mlhovkami vpředu nebo vzadu a vadí mi to, tak ho na to nějak viditelně upozorním. Z toho vychází i moje úvahy. Je možné, že to má někdo jinak.
Účelová komunikace samozřejmě je pozemní komunikace, ale opět, když chceš pitvat má slova, je potřeba si ty posty přečíst všechny a v dané posloupnosti, jak byly napsány. Někdo to chápe rovnou, jiný ne...v tom ale nepomohu.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 06 úno 12:15, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

Fakt č. 1 - svítils zběsile dálkovými, zbytečně, bez efektu
Fakt č. 2 - že to je v pohodě obhajuješ tím, že to bylo "jen" na účelové komunikaci a nikomu to přece nevadilo
Fakt č. 3 - více lidí to pokládá tvé jednání za přehnané

Nic neignoruju, naopak, pefektně to doplňuje detaily

Ad - nikdo netvrdí, že by mu to nevadilo. Taky mě to sere a když mi to někdo praží do očí, navíc většinou na úplně nesmyslném místě, tak ho probliknu. Buď mu to dojde a nebo ho prostě předjedu, abych jel v klidu dál.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ad 1) vidíš v tom něco, co tam není. Není v tom nic zběsilého. Vadilo mi jeho mlhové světlo, do kterého jsem musel koukat, protože musím koukat rovně před sebe. Abych mu to dal najevo, tak jsem na něj normálně párkrát bliknul a pak mu tam normálně pustil dálky. Nic zběsilého. Ale titulky do Blesku bys psát mohl.
Ad 2) nikoliv....úcělová komunikace byla vzpomenuta z jiného důvodu, nikoliv jako argument pro obhajoby. A už vůbec ne v souvislosti, že to nikomu nevadilo. Opět účelově spojuješ věci tak, aby ti to sedlo dle tvé fantazie.
Ad 3) vždy je NEJ ohánět se více lidma...v tomto případě to jsou tady aktuálně dva...tři? Jo, to pak beru!
EDIT: na YT to má 114 shlédnutí a ani jeden hysterický komentář. Jenom na vysvětlenou pro demagogy: tím nechci vůbec říct, že ty dálková světla jsou v pořádku neb, že to nikomu z projíždějících nevadilo ;-)

A úplně nejlepší je, prohlásit se za letadlo ;-)

Edit: chápu - tady bylo hafo možností, jej předjet.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
martinecko
Pan Řidič

Příspěvek od martinecko »

Odpovědět