Volkswagen obecne

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
ninko
Autoškolák

Re: Volkswagen obecne

Příspěvek od ninko »

TomZ píše:
ninko píše:Kde by sa dali zistit prevodove pomery 6st. manualnej prevodovky vo VW Touran 1,4tsi 110kW a 7.st DSG v 1,8tsi 132kW? Rad by som vedel, kolko to toci na dialnici. V okoli na salonoch same tdi-cka maju
Pripadne zkus vw forum. Jestli ti to pomuze, tak 1.4tsi dsg pri 130km/h v Touranu toci cca 2.300 ot/min.
řidičBOB píše:...u prodejce?
Teak predajca mi prevodove pomery nevie poskytnut, vraj sa jedna doverne informacie, citujem "Tiez nemam moznost dostat sa k informaci o prevodovych pomeroch prevodoviek, ide o doverne informacie vyrobcu."

A dalsie minus pre Touran, nie je a ani nebude mozne pridat audiosystem Dynaudio.

Je mozne niekde ziskat elektronicku podobu uzivatelskej prirucky pre novy Touran? Jedine tam viem zistit pripustnost jednotlivych kategorii detskych sedaciek na jednotlive sedadla. Predajca ma len papierovu a mne sa kvoli tomu nechce stracat cas...

Inak len pre info, mne bola ponuknuta zlava 8,8 - 8,9% z nakonfigurovanej ceny.
thesis, c3, bravo
jayd
Autoškolák

Příspěvek od jayd »

Bych zkusil jineho prodejce, zadny duverny informace to nejsou. Seat to ma normalne v katalogu http://www.klokocka.cz/data/file/k/a/ka ... eon_sc.pdf
Strana 44
Takze to jen najit pro Tourana
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Presne tak, ty prevodove stupne budou u stejnych motorizaci stejne, tam bude zasadni zjistit staly prevod.
Jinak to 7°DSG je stare DQ200 se suchyma spojkama s maximem kroutaku na 250 Nm.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Mimochodem, psal jsem prodejci, který se ptal importéra, a nezávislé topení u R-Golfu není a nebude.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ano, pro CZ nebude.
Já teď koletuji s myšlenkou, že si jej nechám dodělat. Dyť to origo je stejně Webasto.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

No pokud bych se rozhodl do toho nového Golfu jít, tak to tak taky dopadne. Já už auto bez toho nechci, ze dvou důvodů - na krátký jízdy po Brně mám aspoň trochu předehřátý motor a ten tepelný komfort je taky k nezaplacení. A na spotřebě se to projevuje mnohem míň, než bych čekal (SLK v průměru spapá podstatně víc benzínu v létě než Oktávka v zimě i s nezávislým topením :-D )
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

To vypada jako dalsi VW pokus na zakaznicich :D

Hledal jsem ted pro kamose ojetinu, studoval internet a to je uplny peklo cemu vsemu se clovek musi u VAG motorizaci vyhybat.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
TomZ
Pan Řidič

Příspěvek od TomZ »

ninko: Za par dni budu Tourana prebirat, tak se zeptam na prirucku v el. verzi a pripadne nasdilim. Kdyztak napis SZ, kdybych zapomnel.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

ked som sa na manual v elektronickej podobe pytal predajkyne tak ze vraj o nicom takom nevie

ale na druhej strane, ta blondina nevedela ani o tom ze sa da touran kupit 7 miesty :lol:
Odpovědět