Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
janjan
Mistr volantu

Re: Onboard videa

Příspěvek od janjan »

Mně přijde v pořádku bliknout jednou, dvakrát, třikrát, abych měl jistotu, že měl dost příležitostí, aby si všimnul, že na něj někdo bliká. Ale abych někoho naháněl s dálkovejma jak při souboji letadel, to už mi přijde přehnaný.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To je čistá fyzika - musím koukat dopředu a to červené ostré světlo mi vadí. Tak jej eliminuji ještě ostřejším... Nic víc za tím není.
Navíc, jakmile jsme najeli na silnici s hutým provozem, dálkové jsem vypnul.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Pavelpu27
Řidič začátečník

Příspěvek od Pavelpu27 »

janjan píše:Mně přijde v pořádku bliknout jednou, dvakrát, třikrát, abych měl jistotu, že měl dost příležitostí, aby si všimnul, že na něj někdo bliká. Ale abych někoho naháněl s dálkovejma jak při souboji letadel, to už mi přijde přehnaný.
Já souhlasím s tím na něj bliknout, ale tak, abych neoslnil protijedoucí řidiče. To, co tady předvedl Mr.Bob je podle mého totální chujovina.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Pavelpu27 píše: ... jezdit permanentně s dálkovýma a ztlumovat to akorát těm, co si bliknou.
Není potřeba do toho vnášet demagogii. Nikdo s dálkovýma permanentně nejezdí a je to vidět i na videu. Myslím, že nemá cenu tam hledat něco, co tam není.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Pavelpu27
Řidič začátečník

Příspěvek od Pavelpu27 »

řidičBOB píše:
Pavelpu27 píše: ... jezdit permanentně s dálkovýma a ztlumovat to akorát těm, co si bliknou.
Není potřeba do toho vnášet demagogii. Nikdo s dálkovýma permanentně nejezdí a je to vidět i na videu. Myslím, že nemá cenu tam hledat něco, co tam není.
Tak moment - na tom videu jedeš od času 0:11 do 0:30 (a to je záznam velmi zrychlený) prakticky pořád s dálkovýma (s jedním problikáním). Mezitím kolem tebe projede x řidičů v protisměru. Sám jsi napsal, že kdyby to někomu vadilo, že by přece bliknul, takže to podle tebe nikomu nevadilo. Co z téhle logiky nezapadá do toho, co jsem napsal já? Mám pocit, že se do toho zamotáváš. Místo, abys řekl - jo chlapi, nasr...o mě to tak, že jsem mu tam pral dálkový, za což se protijedoucím omlouvám, se tady vymlouváš, jak malý dítě.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nikdo se nevymlouvá. Nemám komu se omlouvat... To bych udělal v případě, že by na mne někdo bliknul a dal tak najevo, že ho oslňuji.
Jenom jsi tak nějak vynechal, že po nejetí na pozemní komunikaci, jsem dálková světla vypnul. Permanentní jízdu s dálkovými světly si představuji jinak. Také jsi vynechal situace, kdy vozidlu s mlhovým světlem stojím/jedu za zadkem tak, že není možné nikoho oslňovat. Ale chápu, že demagogické kecy jsou ti bližší než popis skutečného dění na videu. Není to nakonec poprvé...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Pavelpu27
Řidič začátečník

Příspěvek od Pavelpu27 »

řidičBOB píše:Nikdo se nevymlouvá. Nemám komu se omlouvat... To bych udělal v případě, že by na mne někdo bliknul a dal tak najevo, že ho oslňuji.
Jenom jsi tak nějak vynechal, že po nejetí na pozemní komunikaci, jsem dálková světla vypnul. Permanentní jízdu s dálkovými světly si představuji jinak. Také jsi vynechal situace, kdy vozidlu s mlhovým světlem stojím/jedu za zadkem tak, že není možné nikoho oslňovat. Ale chápu, že demagogické kecy jsou ti bližší než popis skutečného dění na videu. Není to nakonec poprvé...
Aha, takže výjezd z OC není pozemní komunikace, ty jsi trpěl za jeho červenou mlhovkou a proto jsi jemu i ostatním ohleduplně posvítil dálkovými světly, což pochopitelně nikomu nemohlo vadit. Už tomu rozumím. Jo a abych nezapomněl, já jsem demagog.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ne. Není to pozemní komunikace v pravém smyslu slova. Jedná se o účelovou komunikaci.
Nikde jsem nikdy nenapsal, že to nikomu nemohlo vadit. Napsal jsem, že jelikož nikdo nedal najevo, že mu to vadí, domnívám se, že to nebylo oslňující a někomu to vadilo. Vykládáš si moje slova tak, aby se ti to hodilo do tvé pokřivené argumentace, která nemá reálný podklad ve videu a ani v reakcích řidičů. Jenom sis něco usmyslel, že to tak bylo a teď se to snažíš všemožně obhájit, abys z toho nakonec nevypadl, jako debil.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

z toho, co píšeš, by jeden pochopil, že je OK jezdit v měste s dálkovejma, dokud někdo nezabliká na tebe...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Z toho, co je vidět na videu je patrné, že po najetí "do města", jsem je vypnul. Nevím tedy, z čeho pramení tvé nesmyslné vysvětlení něčeho, co jsem nejenom nikde nenapsal, ale také neudělal...
Asi bujná fantazie.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět