Toyota GT 86 / Subaru BRZ
Re: Toyota GT 86 / Subaru BRZ
Tak, tak, udělat jednoduchou sportovní verzi bez zbytečností, aby to bylo dostupnější mladým a třeba i starším petrolheadům. No jo, ale na těch zbytečnostech se nejvíc vydělává
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
-
- Pan Řidič
V Japonsku takovou verzi prodávají/prodávali.
Ale kdo by takový auto chtěl? Já ne teda. Bez xenonu, navi a vyhřívaných sesel ani ránu.
Ale kdo by takový auto chtěl? Já ne teda. Bez xenonu, navi a vyhřívaných sesel ani ránu.
To je jen rozmazlenost, auto dělají úplně jiný prvky
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
absence navi by mi nevadila...xenony jsou nutný základ - se žlutejma světlama já nic nevidím. A když člověk nevidí, tak nejede. Vyhřívané sesle jsou rozmazlenost, ale když je venku kolem nuly nebo pod, tak se to náramně hodí a pak si to člověk i víc užije...tu ostatní zábavu. Osobně bych auto bez toho nechtěl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Souhlas. Xenony a autoklima. Xenony nejen z důvodu viditelnosti, ale i kvůli vyklizovacímu efektu. Nedávno jsem jel bez xenonů a divil se jak moc aut blokuje levý pruh.
Vyhřívaný sesle rád nemám. Ty bych oželel.
Vyhřívaný sesle rád nemám. Ty bych oželel.
2.9T RWD
Mně by stačily jen ty vyhřívané sedačky, auto nepotřebuju
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Misto xenonu spis nataceci svetla, zjistil jsem ze kdyz se jede v noci bokem tak to nesviti kam ma
Nahodou nejaka ultraosekna verze viz to auto vys, treba za 400k, prakticky jen samosvor, trocha interieru.
Nahodou nejaka ultraosekna verze viz to auto vys, treba za 400k, prakticky jen samosvor, trocha interieru.
-
- Pan Řidič
Bez xenonu natáčení neexistuje, máš smůlu, ledaže bys zkusil drifty s Citroenem DS.
http://cs.skoda-auto.com/models/hotspot ... 10350c26a0 daji se tam svetla z fabie ^^
-
- Pan Řidič