Update od mistnich, louze se tam zacla delat uz nekdy v listopadu, tj 2 mesice zpet. Nicmene pozemek je v dost prikrem svahu, tj i vysoka hladina podzemni vody by nemela byt problem :/ asi rano zavolam vodovody, nahlasim prdlou trubku a uvidime co na to reknou...ctrl_j píše:Vzhledem k tem mrazum a tomu ze nam tady tyden zpet taky praskla voda sazim na tu trubku.
Jestli to prdlo za vodomerem, tak to poznas snadno. Jinak asi nezbude nez kopat.
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...kdyby bylo léto, tak stačí vytáhnout krumpáč, kopnout pár desítek cm pod zem a máš jasno....
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak už mám termostatický hlavice s modrozubem, docela příjemný ovládání přes appku v mobilu. Dnes tu taky byl pán ze stavební firmy, co barák stavěla, sousedka na patře už ho tam měla taky, uprostřed zdi se jí začla dělat plíseň, prý protože v té místnosti sušila prádlo. Přišel ráno, takže okna pěkně orosený, vnitřní parapet od vody..no nijak ho to nevzrušovalo, jediný co, tak že málo větráme. Jak jinak.. navedl jsem řeč na zapůjčení vysoušeče, ale bez reakce. Takže sem jel úplně zbytečně, já zbytečně vstával a jsme tam, kde jsme byli, jen já jsem za čur.. co neumí větrat.oxik píše:Když jsme u topení, před časem jsem se přestěhoval do hezký novostavby, zarazilo mě, že tam není žádnej centrální termostat.. dají se ty obyč termohlavice nahradit za nějaké chytré, co se dají třeba ovládat přes wifi? Páč na víkend tam nebývám a při příjezdu je tam 17°C, tak bych si třeba zatopil dopředu..
Jinak můžu říct, že je to celkem peklo, postaveno duben 2016, větralo se jak o život a okna, byť mají nahoře ventilaci neustále otevřenou, se rosí, ráno ta voda stéká na parapet a nasákne to do sebe zeď..
Takový výstřel od boku - nevíte někdo o slušné Alfě 156 nebo 166 s Bussem na prodej? Po minulém kolečku hledání už nechci nikam jet bez reference na majitele. Díky za případné tipy
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Dalsi update: vodovod to nebyl. Je to spodni voda, ktera je tam dost vysoko a trubka ktera ji ma odvadet zamrzla neb je "pouze" v 50ti cm hluboko :/ takze proklinam zimu a cekam az se oteplihonziss píše:Update od mistnich, louze se tam zacla delat uz nekdy v listopadu, tj 2 mesice zpet. Nicmene pozemek je v dost prikrem svahu, tj i vysoka hladina podzemni vody by nemela byt problem :/ asi rano zavolam vodovody, nahlasim prdlou trubku a uvidime co na to reknou...ctrl_j píše:Vzhledem k tem mrazum a tomu ze nam tady tyden zpet taky praskla voda sazim na tu trubku.
Jestli to prdlo za vodomerem, tak to poznas snadno. Jinak asi nezbude nez kopat.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
ako je na tom oprava tej vasej d1? uz sa tam da normalne jazdit alebo stale je to vkuse zuzene?
chystam sa totiz ist z Kosic do belgicka, a neviem sa rozhodnut ci ist cez Polsko
https://www.google.sk/maps/dir/Ko%C5%A1 ... !5i1?hl=sk
alebo radsej cez CR
https://www.google.sk/maps/dir/Ko%C5%A1 ... !3e0?hl=sk
chystam sa totiz ist z Kosic do belgicka, a neviem sa rozhodnut ci ist cez Polsko
https://www.google.sk/maps/dir/Ko%C5%A1 ... !5i1?hl=sk
alebo radsej cez CR
https://www.google.sk/maps/dir/Ko%C5%A1 ... !3e0?hl=sk
Teď přes zimu na D1 žádné zúžení není, jezdí se v pohodě. Opravy začnou zase až na jaře.
Ale na druhou stranu v Německu se obvykle líp jede po dálnicích na severu: menší provoz a většinou bez omezení rychlosti. Pokud máš dost rychlé auto a spěcháš, ušetříš oproti jižní cestě (přes Norimberk a Frankfurt n. M.) něco času. Ale nevím, jaké jsou dálnice v Polsku, tam jsem nikdy nejel.
Ale na druhou stranu v Německu se obvykle líp jede po dálnicích na severu: menší provoz a většinou bez omezení rychlosti. Pokud máš dost rychlé auto a spěcháš, ušetříš oproti jižní cestě (přes Norimberk a Frankfurt n. M.) něco času. Ale nevím, jaké jsou dálnice v Polsku, tam jsem nikdy nejel.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!