Seat obecně
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seat obecně
Ten rozdiel tam clovek prave najviac citi ked predtym jazdil Golfa a bol na nejake veci zvyknuty...zrazu si hned vsimne ze nieco je proste inak...
A to nehovoriac ze Golf ma multi vzadu uz od 90kW a osobne som ten rozdiel fakt citil, prednim sme mali prave Leona s torzkou.
A to nehovoriac ze Golf ma multi vzadu uz od 90kW a osobne som ten rozdiel fakt citil, prednim sme mali prave Leona s torzkou.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Díky za zkušenosti a názory. Tak nějak začínám tušit, že v Leonu bude dost věcí o trochu horších proti Golfu, což odpovádá jak koncernové hierarchii tak ceně.
ad světla: toho jsem se bál
ad tempomat: já právě s tempomatem začal až u Golfu a to na tom volantu, tak se páčky "bojím", ale shodnem se, že zvyknout se na to asi bude dát
ad náprava: vzhledem k tomu že to bude opět TGI tak bude u Leona torzka stejně jak u Golfu
ad Golf R: To bych samozřejmě moc rád, ale s nájezdem 65 tis. ročně potřebuju něco eknomického, na víkendové projíždky mám v garáži další dvě hračky btw. co ušetřím na pracovních jízdách jde stejně do těch druhých aut
Záver - zkusím si u prodejce půjčit faceliftovanou verzi, uvidím, na jak dlouho mi to svěří a dám tomu ještě šanci. Přinejhorším mě čeká opět Golf, nebo se rozšoupnu a zkusím B9ku
ad světla: toho jsem se bál
ad tempomat: já právě s tempomatem začal až u Golfu a to na tom volantu, tak se páčky "bojím", ale shodnem se, že zvyknout se na to asi bude dát
ad náprava: vzhledem k tomu že to bude opět TGI tak bude u Leona torzka stejně jak u Golfu
ad Golf R: To bych samozřejmě moc rád, ale s nájezdem 65 tis. ročně potřebuju něco eknomického, na víkendové projíždky mám v garáži další dvě hračky btw. co ušetřím na pracovních jízdách jde stejně do těch druhých aut
Záver - zkusím si u prodejce půjčit faceliftovanou verzi, uvidím, na jak dlouho mi to svěří a dám tomu ještě šanci. Přinejhorším mě čeká opět Golf, nebo se rozšoupnu a zkusím B9ku
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Dovoz do česka není v plánu? Protože v německém konfigurátoru je, tak jsem předpokládal, že je jen otázka času, než bude k objednání i u nás.
Zato B9 g-tron rok a čtvrt po představení není v prodeji ani v D.
Zato B9 g-tron rok a čtvrt po představení není v prodeji ani v D.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem slyšel, tak kvůli tomu bouchání je trošku strach...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já myslel že bouchání vyřešili náhradou ocelových nádrží za karbon-kevlarové.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
JJ bola na to zvolavacka a uz by to malo byt cajk...
V SR kazdopadne v plane TGI urcite je
V SR kazdopadne v plane TGI urcite je
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Je fakt, že na problémek s korozí ocelových nádrží se přišlo až po X letech. Tak teprve za pár let uvidíme, co dělá ten kevlarřidičBOB píše:Asi ne zcela
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Původní LEDky u Leona mizerný. To je snad jen na okrasu. Ale Leon po FL má mít stejný LEDky jako Ateca, který umí už i odbočovací světlo a jsou snad konečně lepší.mmira píše:nesviti, ani zdaleka..Z3 píše:- jestli jejich LED světla svítí srovnatelně dobře s adaptivníma xenonama Golfu předface (ty si nemůžu vynachválit, naopak s low cost LEDkama dobré zkušenosti nejsou)