Seat obecně

Co se jinam nevejde.
Odpovědět
Xaltotun
Autoškolák

Re: Seat obecně

Příspěvek od Xaltotun »

Smaira, rozdiel medzi 600 a 587 je 2 percenta.. whatever, maximalne postacujuce, auto je kratsie ako ochcavka, lahsie sa s nim parkuje a hlavne nema ho kazdy druhy sused, v tej zaplave octaviek a superbov sa nemusim bat ze by mi niekto kradol seat.
Cupra ST 265 manual (2016), Lancer 1.8mivec (2010)
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Zrovna u kufru je kromě objemu důležité i uspořádání. Já si myslím, že Cupra ST je super auto, jenom si nejsem jistý, zda i pro mě.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
Xaltotun
Autoškolák

Příspěvek od Xaltotun »

Parada, ta ibiza je vacsia ako golf IV.
Cupra ST 265 manual (2016), Lancer 1.8mivec (2010)
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

EL_XEL píše:Zrovna u kufru je kromě objemu důležité i uspořádání. Já si myslím, že Cupra ST je super auto, jenom si nejsem jistý, zda i pro mě.
Mysli na to, ze ty kocarky budes vozit jen chvili a treba golfky od MacLarenu slozis na neuveritelne malej 3kg balicek...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
.Z3
Pan Řidič

Příspěvek od .Z3 »

Máte někdo zkušenost (nejlépe z přímého srovnání) jak je na tom faceliftovaný Leon s odhlučněním oproti Golfu VII? Myslím hlavně aerodynamický hluk při dálničních rychlostech.

Uvažuju o něm jako o nástupci Golfa na pozici pracovního auta. Jezdím prakticky jenom dálkové jízdy po dálnici. S Golfem jsem celkem spokojený, ale říkám si, že život je krátký na to koupit si podruhé stejné auto. Na Leonu mám obavy z těchto věcí:

- to odhlučnění oproti Golfu (na horší se blbě zvyká)
- jestli budou jejich sportovní sedačky z FR verze na dálky aspoň tak dobré jako ergo sedadla Golfu (to se na předváděcí jízdě blbě vyzkouší)
- ovládání tempomatu na páčce (asi půjde jen o to, si zvyknout)
- jestli jejich LED světla svítí srovnatelně dobře s adaptivníma xenonama Golfu předface (ty si nemůžu vynachválit, naopak s low cost LEDkama dobré zkušenosti nejsou)
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Ja jel ted nedavno v G7 2.0d a byl tissi od kol oproti cupre, min rachotu, min huceni. Jenze byl na 16", tak to mohlo byt klidne tim.

Add tempomat - muze byt but na pacce blinkru (coz je na nic) nebo mit packu samostatnou pod volantem. Lisi se to dle vybavy, lane assist = dalsi packa, tak to si ohlidej.

Zadni naprava - bacha, nektery verze FR maj jen pricku a ne viceprvek, je to podle motoru.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

.Z3 píše:- jestli jejich LED světla svítí srovnatelně dobře s adaptivníma xenonama Golfu předface (ty si nemůžu vynachválit, naopak s low cost LEDkama dobré zkušenosti nejsou)
nesviti, ani zdaleka.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ad odhlučnění: G7 je velmi tichý, až překvapivě. Jak motoricky, tak pazvuky od kol.
ad světla: LED u Leonu rozhodně nesvítí tak dobře, jako bixenon + DLA u G7
ad tempomat: páčka je mnohem jednodušší na ovládání než to pětitlačítkové na volantu G7...ale zvyknou se dá na vše :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já bych nedělal neověřené pokusy a koupil zase Golfa, třeba R :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz