Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Z toho si nic nedělej. U nás v pátek celé dopoledne někdo doma... A po obědě ve schránce lístek: adresát nezastižen, balík uložen na poště.
Mrdky pošťácký!
Mrdky pošťácký!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
kokot se zamrzlým čelním sklem středem cesty v protisměru, já už jsem neměl kam dál uhnout - celkem šlupka - lízli jsme se zrcátkama. Já jsem zastavil a on ani nepřibrzdil. No ale na zrcátku není nic.
Pravda vyděsí
Já jsem jednou takhle doma čekal a najednou před barákem vidím pošťáckou dodávku. Zastavil, vyskočil ven už s papírem a už byl hned zas v autě, aby vyrazil dál. Tak jsem jel za ním i s papírem a čekal, až zas zastaví. Ten balík v autě vůbec neměl...řidičBOB píše:Z toho si nic nedělej. U nás v pátek celé dopoledne někdo doma... A po obědě ve schránce lístek: adresát nezastižen, balík uložen na poště.
Mrdky pošťácký!
vcera na D1 stribrna filcka 3AL 6224 sinouci se 110km/h v prostrednim pruhu. Jedu v pravym 130 tacho jakmile jsem tu felcku predjel, lehl na klakson, blikal dalkovejma jak s parkinsonem, predjel me zpatky, pored troubil, vjel do leveho, pak zpet do prostredniho a nasadil 110km/h. Tak jsem ho zase predjel tim pravym, opet klakson a dalkovy.
ja nevim, ze to tem lidem nedojde ze jezdi jak kokoti
ja nevim, ze to tem lidem nedojde ze jezdi jak kokoti
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Občas se mi to taky přihodí, ale zatím nikdo neblikal, ani netroubil. Zřejmě extra materiál.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si ťuknul své auto do kalkulačky na D dálničku a vypadla na mne maximální sazba 130€. Tak jsem si s tím hrál a zjistil jsem, že je prakticky jedno, zda mám EURO4/5 nebo 6 - prostě mám diesel, tak šup tam maximum! A zrovna v zemi, kde s tím začali podvádět, jsou teď největší dýzlobijci. Ten svět se fakt zbláznil!
Né, že by mne to sralo z finanční stránky - 130€ ještě mám...ale tenhle typ pokrytectví mi vážně pije krev.
Né, že by mne to sralo z finanční stránky - 130€ ještě mám...ale tenhle typ pokrytectví mi vážně pije krev.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
Viď... Taky jsem na to koukal. Takže mýto na eu6 dvoulitr diesel, do kterého musíš nalejt chcanky, stojí víc než 3.0 R6 v normě eu5. Tak já myslel, že to je všechno dělaný na CO2 a ne na diskriminaci nafty.
tak u benzínu je zase skoro jedno jestli má EURO 4, 5 nebo 6
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a podle jejich kalkulačky u dieselu taky Ekologie neekologie - čmoudi něco stojí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Brázdím Prahu MHD a za tu dobu jsem za knížky a časopisy utratil víc než kolik mě stála nafta, když sem jezdil autem. Ta ekonomická stránka věci nějak pokulhává
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))