Seat obecně
Re: Seat obecně
Auu, docela průser, ještě že je zánovní.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Hm, zrovna uvažuji, že za cenu nové Cupry raději pro náklad a rodinu koupím Alhambru 2.0TSI DSG. Samozřejmě s nejdelší možnou prodlouženou zárukou. Ale i tak jsem předpokládal, že tahle kombinace je už dostatečně odladěná....... Jaká je teda reálná provozní hospodárnost na nějakých delších trasách? Teda pokud zrovna jezdí.....
Reálná dlouhodobá spotřeba je myslím kolem 11, jezdí s tím žena, ale to je horní hranice myslím, je tam hodne krátkých cest po Brně a teď v zimě využívané nezávisle topení i dvakrát denně (to pri těch krátkých jízdách spotřebu dost zvedne)
Jinak k te závadě: IMHO to je nějaká vada kusu/materiálu, žena jela a najednou rána jak z dela. Kdo vi, co přesně se tam stalo. Ale auto jelo dal. Máme to i na videu.
Jinak k te závadě: IMHO to je nějaká vada kusu/materiálu, žena jela a najednou rána jak z dela. Kdo vi, co přesně se tam stalo. Ale auto jelo dal. Máme to i na videu.
Nicméně s tou spotřebou jsme počítali, nemyslím, ze to sleze pod 10. Ale ma to sedmdesatilitrovou nádrž, takže cajk.
Leon ST ma maly kufr? proboha, co tam vozis?EL_XEL píše:Já jsem chvíli o tom novém Cupra Combi uvažoval, ale teď jsme to měli chvíli doma a to auto má strašně mrňavý kufr. Golf Variant na tom bude líp a Oktávka bude o ligu jinde (a ano, potřebuju velký kufr).
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Mam cupru combi 8 mesiacov. 600 litrovy kufor je absolutne postacujuci. 4 ludia sme sa napakovali do Chorvatska + 3 basy piva a este tam bolo plno miesta. V aute nic nevrzga, odhlucnenie je velmi slusne aj vo vysokych rychlostiach, kvalita materialov bez problemov, vsetko funguje, vsetko je user friendly, full led svetla svietia vyborne. Auto ma vyslo na 30k €, okrem cuvacej kamery a asistenta jazdy v pruhoch je to plnka. Vykon motora je famozny, je to raketa, je fakt problem stretnut rychlejsie auto na ceste. Realne dlhodobo jazdim okolo 8 litrov, co je genialna spotreba na tak vykonne auto.
Cupra ST 265 manual (2016), Lancer 1.8mivec (2010)
Zatím jenom velký kočárek, výhledově nesložitelný invalidní vozík nebo ještě větší kočárek. Ale na ten vozík stačí jenom kufr té Alhambry, to se nevlezlo ani do Superbu kombi (možná do E-Klasse kombi by se to vešlo).mmira píše:Leon ST ma maly kufr? proboha, co tam vozis?EL_XEL píše:Já jsem chvíli o tom novém Cupra Combi uvažoval, ale teď jsme to měli chvíli doma a to auto má strašně mrňavý kufr. Golf Variant na tom bude líp a Oktávka bude o ligu jinde (a ano, potřebuju velký kufr).
Jinak tohle auto je stejně zamýšlené spíš jako záloha za Alhambru, proto kombi, sám bych ho nepotřeboval. Jestli má Leon kombi 600 litrů, tak by mě zajímalo kde, subjektivně se mi to zdálo fakt hrozně malé (podlaha byla v rovině s hranou kufru.
daj podlahu dole, hned uvidis tych 600 litrov
Cupra ST 265 manual (2016), Lancer 1.8mivec (2010)
El: aha, ten vozík to vysvětluje
Autoforum.cz
Nema 600, ma jen 587 litru, coz je pro 2 dospele + 2 deti vic nez potrebuji.
Ale dno se v dolni poloze na konci zveda a i kvuli vodicim plastum, ktere ho drzi nahore bude realna vyuzitelnost jeste nizsi.
Kazdopadne kdo ma jako kriterium kufr a misto vzadu, ma si koupit Oktavku. Tak je to v koncernu nastavene.
Ale dno se v dolni poloze na konci zveda a i kvuli vodicim plastum, ktere ho drzi nahore bude realna vyuzitelnost jeste nizsi.
Kazdopadne kdo ma jako kriterium kufr a misto vzadu, ma si koupit Oktavku. Tak je to v koncernu nastavene.