Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Stepan »

x2005 píše:Vypadá to, že koukal hlavně zmizet. Chytnul jsi ho?
podle popisku bych si skoro tipl, že jo. Ale já bych se do nějakýho nahánění asi nepouštěl. Jednak těžko říct, co má takovej píčus v budně a druhak, pokud správně vidim/slyšim, auto zůstalo stát s klíčky v zapalování... ;)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Plzeňská Teplárenská
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plzeňská Teplárenská »

Jo, když jsem viděl ten záznam z kamery na sloupu, tak jsem si říkal, že jsem od toho auta odběhnul celkem daleko. Na druhou stranu, už předem jsem koukal kolem, jestli je jich tam víc a jediný místo odkud mohl někdo druhej vyběhnout byl ten podchod ke kterýmu jsme pak běželi.

Bundu neměl, byl to takovej oblek jako kombinéza zapnutej od zadku až po hlavu, já byl vybavenej líp, ale nebylo potřeba nic využívat, protože se zastavil sám pádem ze schodů.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Doufám, že slíbil, že už to nikdy neudělá :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

V Dejvicích dnes asi něco lítalo ve vzduchu :ymdaydream:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Co to musí být za vylízance, který si dá za okno nehomologované zařízení, když má jinak VRZ naprosto legálně... Aby se mu jednou nestalo, že se na něj někdo vysere, když si bude myslet, že rozváží po hospodách sanitou pivo 8-x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

U nás to taky jeden používá. Na obhajobu říká, že se mu to prostě líbí... ňouma.

Každopádně dneska jsem viděl taky zajimavou frajeřinu. Nějaký starší chlápek měl na Fordu Galaxy na zadním skle LEDkový nápis "Udržuj odstup!". Normálně to vidět nešlo. Zapl to, když se za ním lepil nějaký mlaďoch ve vydechlé Audině. Ten se tedy po zapnutí posunul kus zpět, ale po chvilce se na něj lepil zas. Tak zase zapl nápis, ale už to s ním ani nehlo. Párkrát s nápisem blikl, ale kdybyste viděli, co bylo pak. Taková diskotéka prudce bílého světla, že to oslepilo aji mně a to jsem jel za tou Audinou :D.
Naposledy upravil(a) Píí dne pát 27 led 19:28, celkem upraveno 1 x.
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

jo jo, predator je teď ve větších městech stejnej hit, jako kdysi blikající obrysovky nebo nálepky s plamenama na dveřích...

Píí: tak ten to vybavil, takhle se na ty vošousty musí... Frajeřina by byla mít nachystaný pro takovýhle retardy xenonový projektory místo zadních mlhovek :)
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Přemýšlel jsem o nějaký tabuli za zadní sklo, která by byla spolujezdcem plně programovatelná, např. vypni si ty mlhovky, nelep se mi na zadek, rozsviť si, tady s traktorem nemáš co dělat, jezdí se vpravo...to by bylo hlášek :D
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

To neni problem, staci si koupit to co vozi PCR. Vsechny hlasky si prednastavis a pak to jen poustis.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Odpovědět