Onboard videa
Re: Onboard videa
Běžná praxe u GLS?
Chvíli jsem přemýšlel nad praktikou STB, ale ne, nikomu ho práskat nebudu..nicméně takovýhle hovado by nemělo mít řidičák, natož pracovat jako řidič z povolání. Bylo 100% jasný, že bude mít problém, ale stejně to riskne, to fakt nechápu
Chvíli jsem přemýšlel nad praktikou STB, ale ne, nikomu ho práskat nebudu..nicméně takovýhle hovado by nemělo mít řidičák, natož pracovat jako řidič z povolání. Bylo 100% jasný, že bude mít problém, ale stejně to riskne, to fakt nechápu
Balík nepočká
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já chápu, že to honí a jezdí jak prasata, proto jsem se ani nepozastavil nad tím zákazem předjíždění, původně jsem chtěl přidat, abych mu udělal místo za sebou, ale on musel předjet ještě mě.. ale s vydechlou dodávkou se pouštět do takovýho ohrožení, to mi fakt hlava nebere. Ty kamiony jely docela nalepený na sebe, takže mě štěstí, že mu ten druhej přibrzdil a udělal místo
To bude nějaký, co jde i přes mrtvoly. Buď na hovno odhad, nebo hovno v hlavě. Ale zas k nám s balíkama třeba jezdí docela slušní týpci, tak bych je zas tak nehaněl. Ovšem jak řídí, to nevím
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak k nám jezdí tedy slušný matroš...hlavně co týden, to někdo jiný.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To bude taková ta zdravá fluktuace.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT