Jakou značku, model - ročně 50 tisíc km max
Re: Jakou značku, model - ročně 50 tisíc km max
Vyřadil jsem ty značky kvůli drahému servisu...
pokud tedy máš super tip tak mi jej nabídni bez omezení
pokud tedy máš super tip tak mi jej nabídni bez omezení
Můj tip: Na sauto.cz Kia Cee'd, diesel 1.6 a ročník 2014 nebo 2015, takže se zárukou, cena do 300 000Kč je celkem dost na výběr. Nebo to stejné auto s benzínem 1.4 jako úplně nové...
Mmm ta Kia by mohla jít, jen se bojím abych prostě nelétal po servisech neustále. Známý má Santa Fe funglovku najeto kolem 90 tis a v servise je pořád... Ale je pravda, že Kia ceed párkrát jsem si to projel máme ho jako služební ve firmě a bylo na lepší úrovni než Hyundai. Četl jsem různé názory, že Škodovka a Korea už od sebe kvalitativně daleko nejsou, škodovka šla prý dolů no
Přesto bych chtěl zůstat u škodovky..
Přesto bych chtěl zůstat u škodovky..
Korea šla ale docela nahoru. Když si sednu do Tucsona 2006, moje přibližovadlo, a do Tucsonu 2016, kterým firma moje přibližovadlo nahradila, je to jako nebe a dudy. Někdo řekne leštěná bída, nicméně to opravdu uvnitř nevypadá zle a člověk se na to ve 2016, narozdíl od 2006, neštítí sáhnout
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Re: Jakou značku, model a pro bezpečnost - ročně 50 tisíc km
má recht, já bych šel klidně do těch epikurejců, rozhodně bych jim dal přednost před ošizeným Rapidem.Zvědavec píše:
Tak už mi do toho remcá ženská, že Rapid je hnusný. A raději oktávku. Mmm a pak se divme chlapi, že jsme nerozhodní
Já bych uvažoval třeba nad: https://www.sauto.cz/osobni/detail/ford ... oFrom=list
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Všimnul jsi si, že ten fokál je po nehodě? Bok + dva vylítlý pytlíky uvnitř. Plus další věci, který nebudou vidět.
Když na to teď koukám, tak je asi vážně po nehodě.
aha, to ne, jen jsem viděl auto v limitu.x2005 píše:Všimnul jsi si, že ten fokál je po nehodě? Bok + dva vylítlý pytlíky uvnitř. Plus další věci, který nebudou vidět.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To auto už ale minimálně jednou bylo těžce za limitem
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ta Kia byl docela dobrý návrh. Koukám že za cenu do 300 budu mít možnost mit minimálně jetou ročník 15/16 coz je super.
Navic k tomu dobrá výbava. Nevi nekdo jestli si mám dát pozor na nějaké motory v těch Kia ceed? Bude stačit benzín..
Navic k tomu dobrá výbava. Nevi nekdo jestli si mám dát pozor na nějaké motory v těch Kia ceed? Bude stačit benzín..