BMW Divize
Re: BMW Divize
Taktak... m4Zlik má zkrácenou řadičku (///M performance by BMW) a je to fakt supr čupr
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Konečně sem to našel.... mám bordel ve fotkách, no...
A takle "dlouhá" řadička tam byla z výroby:
A takle "dlouhá" řadička tam byla z výroby:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pěknýýý
neřešil někdo upgrade z CCC na CIC? Nabídla mi ho jedna firma s tím že CCC se pak dá prodat. Ale já jsem moc inzerátů s poptávkou nenašel...je to pak vůbec prodejné?
neřešil někdo upgrade z CCC na CIC? Nabídla mi ho jedna firma s tím že CCC se pak dá prodat. Ale já jsem moc inzerátů s poptávkou nenašel...je to pak vůbec prodejné?
Citroen C4 GP
Prave, ze u tebe mi prisla krasne kratka, ale na te fotce mi to az tak rozdilny neprijde.Spectral píše:Nevím, kde se dá sehnat nejlevněji, ale je super. Mám ji a doporučuji.
pp: rikas velmi citelny rozdil, jo?
Vroom: Já mám schovanou i původní (originál) řadičku ze 130i, je to ta samá, jako je na první fotce pavprocha. Můžu ti ji půjčit, ať si to v klidu pár týdnů osaháš ve svém autě. Není tak krátká jako ta ClubSport, co jsi postoval, ale kratší, než origo Z4.
Teď je na prodej jedna 330i, ale e90..za 280k
http://mattik.rajce.idnes.cz/BMW_330i%2 ... 174_000km/
http://mattik.rajce.idnes.cz/BMW_330i%2 ... 174_000km/
Diky za nabidku, asi rovnou zkusim tu kratkou, prinejhorsim ji zase prodam ... U tebe to bylo krasne kratky, tak predpokladam, ze pocitove to bude vyznamne kratsi nez se zda takto opticky.Spectral píše:Vroom: Já mám schovanou i původní (originál) řadičku ze 130i, je to ta samá, jako je na první fotce pavprocha. Můžu ti ji půjčit, ať si to v klidu pár týdnů osaháš ve svém autě. Není tak krátká jako ta ClubSport, co jsi postoval, ale kratší, než origo Z4.
-
- Pan Řidič
Zkoušel jsem tu performance krátkou na stejném autě a mně přišla ta standardní M Sport lepší. Byla IMHO moc krátká a nepadla tak dobře do ruky.
doriftonigga: A o které přesně mluvíš? Napsal jsi "Performance", ta je ještě o dost kratší a podle mě tvarově nedobrá Ale o té jsme tady zatím nemluvili. Přikládám foto s porovnáním ZHP (aka Clubsport) - na obrázku vlevo, a Performance řadičky (vpravo).