No, zrovna řadu 080x jsem přes Alibábu nakupoval. Každý pes jiná ves. Dokonce ani 3 ks od stejného dodavatele, objednané na jedné objednávce, nebyly stejné
Navíc vcelku častou závadou je rozostřený obraz...
BOBe, svoji mini0806 jsi koupil na českým nebo zahraničním webu? Měl jsem ji v prosinci vyhlídnutou, ale už nevím kde a byla kolem 2,5 tis. Teď jsem jí u nás našel je za skoro 4 tis. Tolik snad USD nešel nahoru. Je mi jasné, žes už měl kamer víc. Slouží pořád ke spokojenosti? Já jsem konzerva, bude moje první, tak sorry za všetečné dotazy
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Po posledních nevalných zkušenostech z Čajnou, jsem kupoval v CZ. Celkově mám od nich dvě kamery a u jedné se záruka vyplatila, bo měla od novoty nějak rozostřený obraz. V záruce opraveno a teď slouží jak má. Problémy s nima jinak nejsou - dá se na ně spolehnout, že když se mají zapnout a začít nahrávat, tak to udělají. Žvejká to 128čku kartu, takže i na nejkvalitnější záznam se tam toho vejde dostatek. Proti kamerám Mio má mini výhodu, že zamyká soubor pře a po stisknutí tlačítka a ne pouze 30s.
Pokud vím, tam mini0806 prodává v CZ pouze jeden eShop...