Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
A proč to jako? To tam v Beskydech máte tolik loupežníků? Já doteď žil v přesvědčení, že to je dobré akorát tak do Brazílie a tak podobně.
sem to tak chtěl a měl, tak to chcu takle zas.... bez ohledu na potřebnost či nutnost....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já to taky používám na všech autech...rozjedu se, zamkne se.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Super věc když vezu delší věci a nemůžu zavřít zadní dveře, při každém zpomalení a rozjezdu se může centrál zbláznit a vypnout uživatelsky jde pouze zamykání bočních dveří Asi jinak než přes diagnostiku to vypnout nejde, že?
Vždycky se najde věc kterou je nutno odvézt, která je o pár cm delší než auto jež je právě k dispozici, povídal to nějaký Murphy. Na víc delších věcí mám vozík, ale občas je to prostě jednodušší nacpat to tak.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...na větší mám Caddy --> Transporter --> Crafter
Jinak já jsem obecně konzerva a velmi nerad (čti vůbec) vozím věci jinde než v kufru...sklopit sedačky a protáhnout něco dovnitř - to si raději zajedu pro větší auto, které je k tomu určené. Jednak se bojím, že by mne to v případě nehody zabilo a jednak si nerad ničím interiér, který slouží k přepravě osob.
Asi su divné
Jinak já jsem obecně konzerva a velmi nerad (čti vůbec) vozím věci jinde než v kufru...sklopit sedačky a protáhnout něco dovnitř - to si raději zajedu pro větší auto, které je k tomu určené. Jednak se bojím, že by mne to v případě nehody zabilo a jednak si nerad ničím interiér, který slouží k přepravě osob.
Asi su divné
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
Taky to nemám rád.řidičBOB píše:...na větší mám Caddy --> Transporter --> Crafter
Asi su divné
Vloni jsem poprvý převážel vevnitř kolo, poškrábalo mi lištu na dveřích, takže to bylo taky naposledy, co vevnitř bylo kolo.
kvůli záclonové tyčce jet pro kamion, to se vyplatí mám 2,5m ložnou plochu ale i tak se občas najde něco co přečnívá a opravdu mi nevadí když se něco poškrábe, na lidi mám jiné auto. Když to podstrčím pod sedadlo spolujezdce tak vejde 3,5m a ublížení na zdraví nehrozí. Větší auto nevyužiju a už tak mám problém s místem pro parkování
Zásilka z Německa, včera jsem se byl ptát na poště, co se děje, proč balík ještě nepřišel.. paní mi nedokázala nic říct, protože tam zásilku neviděla. Teď, v 10h v sobotu přijede pošťák..
Jsem asi divnej, ale nechápu ty datumy..
Jsem asi divnej, ale nechápu ty datumy..
- Přílohy
-
- IMG_1659.JPG (80.8 KiB) Zobrazeno 3667 x