Onboard videa
Re: Onboard videa
Mam husi kuzi.
A na muj vkus holky sedely v aute zbytecne dlouho, hned bych vsechny pakoval na mez, nez prijede nejakej spici Polak
A na muj vkus holky sedely v aute zbytecne dlouho, hned bych vsechny pakoval na mez, nez prijede nejakej spici Polak
Mirek
Je to tam http://dfens-cz.com/pach-mikset-fylinks/rhinos píše:no tohle je hustýýýý. zkoušel jsem ten delší popis na dfens ale už to tam asi není
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Píí: Zažil jsem něco podobného...ale na lepčím místě:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mně se stalo něco podobnýho, ale mojí vlastní blbostí, kdy jsem zkoušel na starém letišti maximálku auta a na dráze byl zvednutej jeden betonovej panel, kterej jsem trefil naštěstí "jenom" ve 140. Naštěstí to odnes jenom tlumič a geometrie, ale byl to zatraceně nepříjemnej zážitek.Píí píše:Toto nepřeju opravdu nikomu.
podobne jsem trefil na normalni silnici dlazebni kostku nebo kamen te velikosti. ohnuty predni tlumic, obe dve pneu, oba disky, ohnuta obe spodni ramena. skoda bratru za 80t
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jako spolujezdec jsem zazil trefeni te stejne znacky jako o 3 prispevky vys:
Predni disk ohnuty, bocni zrcatko zmizelo, rozbite celni sklo
Predni disk ohnuty, bocni zrcatko zmizelo, rozbite celni sklo
Pravda vyděsí
Přijde ti to předjíždění před zatáčkou v pořádku?rhinos píše:tak pokračujeme pak dám na chvilku pokoj...
Tady ten superman se nejdřív strašně rozmýšlel a pak to tam vrznul
má přece černou bestii, co letí jak zpraku, ne? Co je oproti tomu 6 vteřin před zatáčkou v protisměru... Spolujezdkyni taky zrovna nepřesvědčil...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Minulej tejden tam taky nic v protisměru nejelobojler píše: Přijde ti to předjíždění před zatáčkou v pořádku?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Pro člověka, jenž se tu často snaží povýšeně kritizovat a poukazovat na sebemenší prohřešky či nedostatek předvídavosti a respektu u ostatních řidičů, není tento předjížděcí manévr právě skvělou vizitkou; ba naopak - ukazuje na velkou míru pokrytectví - klasický dvojí metr. Můžeme jen kvitovat s povděkem, že protijedoucí řidič byl díky své předvídavosti a pozornosti schopen minimalizovat riziko zpomalením a najetím ke krajnici; pokud by šlo o podobně na-dutou osobu předjíždějící/akcelerující před zatáčkou, pohřební služba by už pravděpodobně měla vyděláno.
Nemluvě o další nemalé porci nezodpovědnosti, kdy potenciálně smrtelně nebezpečným situacím řidič svévolně vystavuje spolujezdce.
Pýcha předchází pád - pozor na to.
Nemluvě o další nemalé porci nezodpovědnosti, kdy potenciálně smrtelně nebezpečným situacím řidič svévolně vystavuje spolujezdce.
Pýcha předchází pád - pozor na to.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender