Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
oxik
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od oxik »

Kdybys neměl v podpisu "BMW", tak se nejspíš nikdo neozve :D
Pavelpu27
Řidič začátečník

Příspěvek od Pavelpu27 »

Klucí bavorácký, zase si tak moc nefanděte :D.

Já prostě chtěl zdůraznit, že u některých videí, co jsou tu publikované, je situace prezentovaná jen z pohledu kameramana. Zrovna Rhino v komentářích několikrát "machroval", ale ve skutečnosti byly jeho reakce mnohem nebezpečnější. Ne proto, že by způsobil nějakou krizovku, ale protože kdyby nastala nějaká krizovka, nejspíš by byl velký malér.
Nechci tady moralizovat, ale vsadím se, že na motorce by si některé manévry nedovolil, protože motorkář prostě musí počítat se vším a být připraven na všechny eventuality, jako náhle odbočující auto, auto, které neodhadne rychlost, apod.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Na kdyby sere pes. Ukázaná platí ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

tak já nevím jak jezdí kluci co mají Porsche :D
rád se nechám poučit...kterou situaci myslíš?
neuvědomuji si že bych někde machroval...zajímavý je že jsem vždy byl trefen a ještě jsem nikoho netrefil když pominu srnu sebevražednou :D
Citroen C4 GP
Pavelpu27
Řidič začátečník

Příspěvek od Pavelpu27 »

rhinos píše:tak já nevím jak jezdí kluci co mají Porsche :D
rád se nechám poučit...kterou situaci myslíš?
neuvědomuji si že bych někde machroval...zajímavý je že jsem vždy byl trefen a ještě jsem nikoho netrefil když pominu srnu sebevražednou :D
Dám ti příklad, jo? Na jednom videu jedeš za audinou, která na přechodu těsně před křižovatkou někoho vysazuje. To je samozřejmě špatně, o tom žádná. Jenže - na danou křižovatku zprava přijíždí dodávka, kterou ty vidíš, ale stejně okolo té audiny poměrně rychle projedeš. Já bych třeba byl v tuhle chvíli daleko ostražitější a předvídal bych, že se dodávka může rozjet. Případnou čelovku bys sice nezavinil - podle tebe bys byl trefen - ale rozumnou mírou předvídavosti by ses jí mohl vyhnout.

Ono totiž není umění nikoho netrefit, ale taky jezdit tak, abys nebyl trefen. Vůbec nevybízím k pomalé jízdě. Jezdi si jak rychle chceš, ale s trochou předvídavosti a ohleduplnosti se dá jezdit i bezpečně. ;)
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

pokud se na to dobře podíváš tak vidíš že při objíždění audiny jsem výrazně zpomalil a rozjel se až v křižovatce abych neblokoval dodávku. Tohle bylo podle mě naprosto v pořádku.
Já bych se už asi vrátil k tématu ale možná nějaká tvá videa ukázkového jezdění by nás poučila :)

takže k tématu:

Citroen C4 GP
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

přehlednější to už být nemohlo

Citroen C4 GP
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

no a taky něco k zasmání

Citroen C4 GP
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

Toto nepřeju opravdu nikomu.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

no tohle je hustýýýý. zkoušel jsem ten delší popis na dfens ale už to tam asi není
Citroen C4 GP
Odpovědět