Menšinový koutek
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Menšinový koutek
Tak já myslel, že všechno pečlivě klasifikujeme, i bělochy; podle toho jsem k tomu tedy přistupoval.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Smyl Flek z Nohavic píše:Zajímalo by mě jak. Taky jim zkoušeli nabídnout práci?Smrťák píše:Obžalovaní chtěli svými činy vyprovokovat Romy k násilí.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
myslej jsem jako veliteleSmrťák píše:to jsi mně nepotěšil
Niko nadžanel ko kerdža
.......klasifikovat cikány nemá smysl.....cikán je cikán a nezáleží přeci na tom jestli si myslí, že je Rom či Sint nebo úplně něco jinýhoSmyl Flek z Nohavic píše:Tak já myslel, že všechno pečlivě klasifikujeme, i bělochy; podle toho jsem k tomu tedy přistupoval.
Niko nadžanel ko kerdža
presne tak, neni to nic hanliveho, i kdyz je pravda, ze u nas se rika "ciganit" ve smyslu lhat. ale to nevadi. cikan je proste clovek puvodem z indie, z nizsich socialnich skupin, nicmene cikani se deli na ruzne kmeny - romy a jine... takze cikan neni jen ten typ co potkavame u nas, to je kmen cikan-rom, ale jsou to jine skupiny cikan-sint apod.Pickuper píše:.......klasifikovat cikány nemá smysl.....cikán je cikán a nezáleží přeci na tom jestli si myslí, že je Rom či Sint nebo úplně něco jinýhoSmyl Flek z Nohavic píše:Tak já myslel, že všechno pečlivě klasifikujeme, i bělochy; podle toho jsem k tomu tedy přistupoval.
nicmene kdyz mu budeme rikato obecne cikan, nic se nedeje. Je to jako rikat nekomu jeho narodnosti - cikane, nebo treba germáne apod.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť