Seat obecně

Co se jinam nevejde.
Odpovědět
honziss
Letec

Re: Seat obecně

Příspěvek od honziss »

Taky mi leon nevrze, ale kvalita nekterych plastu ve spodni polovine kokpitu je priserna. Golf, Acko, 1er, Octa, Mazda3, vsechno stejny... CTcko na tom bylo o parnik lip, akorat do toho zas pro zmenu zapomeli dat motor.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Idealni kombinace pro me by byla CTcko, se zadnim nahonem, M sedackama, volantem, ZF8, a idrivem z 1er, virtual cocpitem z A3 a motorem z cupry :D
R4...258k
R3...261k
EV...264k
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Virtual cocpit x_x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Abre
Autoškolák

Příspěvek od Abre »

V nizsi stredni vrze vsechno.
Leon ani Golf nejsou vyjimky.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

ctrl_j píše:
x2005 píše:Já tipuji AWD + 6DSG cca 900 tKč + nějaký extras = 1M, takže kouzlo levný Cupry, která se na začátku po slevě jako FWD 6MT dala koupit za cca 600 tKč je pryč. Otázka je, zda to budou lidi ochotný zaplatit za plastový interiér Seatu. Zatím jsem FL verzi uvnitř naživo neviděl, tak nechci odsuzovat předem. Pojede to dobře a furt to bude levnější než srovnatelný Golf R.
Souhlas, podle nemeckych cen (39220 €) a pomeru prepoctu tipuji u te AWD DSG verze „akcni“ cenu 870 tis.
Určitě existují horší interiéry. U modelu za 300 tisíc bych nad tím mávnul rukou, ale za mega už mi to nějak nejde překousnout. Ale třeba jsem jenom přecitlivělý.
Seat_14_2017.jpg
Seat_14_2017.jpg (163.79 KiB) Zobrazeno 2738 x
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jako dát mega za Seata? Kde to jsme pánové? :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

a neni potreba se oprostit od toho, ze za urcitou znacku se milion zaplatit nemuze? za slusne vybavene, 300k auto s awd a (bohuzel) automatem mi milion uplne neadekvatni neprijde. jinak lze narazit i na opacny extrem. ted uz to tak neni, ale u minule generace MB C existovaly verze za 800t, ktere mely interier jak z favorita. za to bych ani tech 800t nedal, Ceed mela v te dobe kvalitneji udelany interier.

pri prvnim usednuti do soucasneho leona jsem nad tim ohrnoval nos, po roce to nevnimam. jedine, na co jsem si musel zvyknout, je design. vse ostatni je jak ma byt, neni jediny cudlik, ktery bych chtel jinde. posaz, sedadla, poloha za volantem, vse cajk. jedine vyhrady mam ke zplostelemu volantu a vzdalenosti plynu a brzdy.

je ale pravda, ze mam slusne vybavenou verzi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Kdyz se objedna cupra s cernou kuzi, tj bez tech bilejch hadriku, tak to vypada slusne. Pravda designove to neni zadnej prevrat, ale ergonomie je naprosto v poradku, coz se o spouste jinych aut rict neda. Rekl bych ze na auto za 600tkc uplne cajk :D
R4...258k
R3...261k
EV...264k
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Pravda, ten splostelej volant si mohli odpustit.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Volant je fakt strasna moda :( Odstranili i cudliky vedle dotyk. obrazovky, to je imho taky krok vedle. A obcas Cupra sbirala chvalu za klasickou rucni brzdu...
Mirek
Odpovědět