Octavia III
Re: Octavia III
38 mm plus (rozchod) vzadu musí být znát na jízdních vlastnostech jaxfiň.... sem (na obě svoje auta) přidával dozadu podložky jen 10+10 = 20 mm plus a ÚPLNĚ to změnilo chování auta (speciálně v zatáčkách a na nerovném povrchu)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nevíte někdo, jestli ta high-end (Columbus0 navigace v nové Oktávce má už konečně online dopravní zpravodajství (tj. počítám CarNet z VW)?
EDIT: Tak jsem našel, že jo. Doufejme, že to má aspoň slušný zdroj dat.
EDIT: Tak jsem našel, že jo. Doufejme, že to má aspoň slušný zdroj dat.
Zajímavé, že o této zřejmě nejvýraznější změně nikdo nepíše. Holt to není vidět jako spousta jiných "zbytečností". Nebo špatně čtu?pavproch píše:38 mm plus (rozchod) vzadu musí být znát na jízdních vlastnostech jaxfiň.... sem (na obě svoje auta) přidával dozadu podložky jen 10+10 = 20 mm plus a ÚPLNĚ to změnilo chování auta (speciálně v zatáčkách a na nerovném povrchu)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Pise. I v kratke tiskove zprave tohle bylo zminovano v prvnim odstavci, cili automobilka to nijak netajila, dala to vedet. To jak s tim nalozi media je vec druha.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tohle je přímo z tiskové zprávy:
Zadní skupinové světlomety s LED technologií jsou k dispozici ve dvou variantách, koncové světlo ve tvaru písmene C nyní svítí homogenně po celé ploše. Inovovaná ŠKODA OCTAVIA narostla o několik milimetrů do délky, zadní rozchod vzrostl o 20, respektive 30 mm (v závislosti na motorizaci a zadní nápravě).
Bez bodů
Pokud si většího rozchodu Octavie náhodou nevšimnou na Engineering Explained, tak to zde jako zprávu očekávat nelze.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
No právě, ta média Myslím, že takové zvětšení zadního rozchodu bude hodně znát na jízdních vlastnostech. Rozhodně víc než těch 10 PS navíc, o kterých píší všichni.ctrl_j píše:Pise. I v kratke tiskove zprave tohle bylo zminovano v prvnim odstavci, cili automobilka to nijak netajila, dala to vedet. To jak s tim nalozi media je vec druha.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
panove, nechci prudit, ale zkuste prosim drive lepe cist
http://www.autoforum.cz/predstaveni/sko ... tky-video/Zajímavé také je, že se změnil rozchod zadních kol. V závislosti na konkrétní motorizaci jde o 20 anebo 30 mm.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jo no. V original tiskove zprave na strankach ŠA je 30mm i u RS.
Nekde jsem to spatne precetl asi. Ale nic to nemeni na tom, ze je to dost.
Nekde jsem to spatne precetl asi. Ale nic to nemeni na tom, ze je to dost.
Pravda vyděsí
Neprecetls to blbe, RS ma mezigeneracne +38 mm navic.
Vse ostatni se tyka „beznych“ verzi.
Vse ostatni se tyka „beznych“ verzi.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/