já už si na to trochu odvykl, hlavně na psaní v autě, nebo píšu z E66, za chůze v poho (ale zas já toho moc nenachodim ), ale spíš by mi vadilo, že bych přišel o šířku displeje a měl zbytečně velkou cihluSmyl Flek z Nohavic píše:Mně ta alfanumerička přijde dobrá... s tou není problém psát jednou rukou za chůze poslepu a pro napsání SMSky o pár desítkách znaků je to mnohdy rychlejší než jakéhokoli pokusy o plnohodnotnou klávesnici, zvlášť když má člověk ochočenou T9. Prostě to pořád dobře plní hlavně tu funkci mobilu, mobilní kancl je jen občasně využitelný bonus. To se mi líbí.
MPLB - OT a navazující diskuze
Re: MPLB - OT
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Slyšel jsem, že operovat s WinMobile bez dotykového displeje je nezvyk sám o sobě. Já bych se toho nebál. Dotykáčů mi prošel rukama hafec, ale jakmile mám i pro obyčejnou práci pod palcem D-pad, jsem si zkrátka mnohem jistější v pohybech a zároveň se nemusím moc soustředit na to, kam zrovna ťape můj palec - logicky nepotřebuje hlídat hmatem.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
jsme OT v OT
Možná bysme si tu taky mohli udělat thread o mobilech
A hlavně, ať to neni koutek, pickuper by s tim měl asi zase problém Udělal bych Mobilní dizivi, když máme BMW divizi
A hlavně, ať to neni koutek, pickuper by s tim měl asi zase problém Udělal bych Mobilní dizivi, když máme BMW divizi
Naposledy upravil(a) Deli dne sob 26 bře 22:31, celkem upraveno 1 x.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Třeba tenhle? http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=19&t=35
(Moucha)
(Moucha)
hymbajs, toho jsem se nevšiml tak nic, no
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Odpad? A k čemu je potom Ring volný? Co jsem teď nepochopil?
(Moucha)
(Moucha)
odpad bude ještě horší žumpa
Ring volny - temata zalozena s nejakym cilem, ktera akorat nepasujici do jinych sekci. Zkratka volna diskuse o cemkoli.
Odpad - odelene prispevky z jinych debat, duplicitni temata apod., vysledek prace moderatoru.
Duvod je prosty, temata v Ring volny mohou byt smysluplna, trebaze ne tematicka. Motat mezi ne oddelene nesmysly odjinud mi prislo byt ponekud degradujici.
Samozrejme, pokud neco z toho co bylo prevedeno sem jako puvodne oddelene OT povysilo na volnou diskusi, da se to vratit Staci rici...
Odpad - odelene prispevky z jinych debat, duplicitni temata apod., vysledek prace moderatoru.
Duvod je prosty, temata v Ring volny mohou byt smysluplna, trebaze ne tematicka. Motat mezi ne oddelene nesmysly odjinud mi prislo byt ponekud degradujici.
Samozrejme, pokud neco z toho co bylo prevedeno sem jako puvodne oddelene OT povysilo na volnou diskusi, da se to vratit Staci rici...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n