Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od řidičBOB »

Ne. Jinak by nekroutili volantem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Na STK chtějí před prohlídkou Fiata Pandy sundat puklice, který jsou přichycený rovnou s koly. Údajně kvůli fotkám do centrálního registru. Takže zbytečná práce před i po. Už jste o tom někdo slyšel? Neskutečná buzerace daňových poplatníků :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Že se na STK najíždí bez poklic vím i já x_x
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Nechytej se za hlavu [-x Zatím jsem neměl potřebu to řešit, protože mám originál kryty kol pouze na Pandě. Na STK nikdy nikomu nevadily, až teď při objednání upozornění, že mám sundat kryty kol.

Tak jsem chvilku hledal a zjistil, že zrovna u Pandy podle vyhlášky o provádění technické kontroly (viz níže citovaný ost.2 paragraf 9 ) nemusí být sundané, protože nekryjí šrouby upevňující kola. Pouze si to STK zjednodušují nebo neznají vyhlášku. Sundávat nic nebudu, uvidím na místě, možná je to jen nedorozumění.

(2) Žadatel přistaví vozidlo k provedení technické prohlídky čisté a ve stavu, který umožní bezpečné provedení technické prohlídky. Pokud je vozidlo vybaveno poklicemi kol, které zakrývají upevnění kol, žadatel přistaví vozidlo s demontovanými poklicemi na všech kolech. Jízdní soupravy musí splňovat podmínky spojitelnosti vozidel do jízdních souprav uvedené ve vyhlášce upravující schvalování technické způsobilosti vozidel.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Jo, matku tam docela sjeli za to, že je nesundala..pro ní by to bylo trápení na půl hodiny, pro ně otázka 30s.. chtěla mu pak dát kilo, ať jí je tam dá zpátky a vysral se na ní
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Před 14 dny jsem bez problémů prošel s poklicemi.
2.9T RWD
budik
Pan Řidič

Příspěvek od budik »

To ovšem tedy platí i pro liťáky, které mají šrouby/matky po pokličkou...jedny takové mám taky, a sundavat nic nechtěli (na podzim 2015).
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Doteď jsem si myslel, že sundat CZ dálniční známku, je TOP. Ale sundat tu rakouskou - to je teprve porod! ~x(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Na školení nám nedávno říkali, že se už poměrně aktuální chystá mýtné i pro osobáky, snad 2,30Kč/km. To je fakt nebo nějakej blábol?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

řidičBOB píše:Doteď jsem si myslel, že sundat CZ dálniční známku, je TOP. Ale sundat tu rakouskou - to je teprve porod! ~x(
Já dycky každou dálniční známku olepím několikrát o nějakej kus látky, aby tolik ty nálepky nelepily.
Odpovědět