Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Na policii se předpisy moc nevztahují protože výjimka...
Na to narazí většina chytraku kteří je pozuji že porušují předpisy atd.. mají výjimku a nic neporušují...a to kde a kdy budou stát jim dá velitel na rozpisu na celou směnu...
Na to narazí většina chytraku kteří je pozuji že porušují předpisy atd.. mají výjimku a nic neporušují...a to kde a kdy budou stát jim dá velitel na rozpisu na celou směnu...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Takže když sami při dohledu na bezpečnost a plynulost provozu vytvoří(zcela úmyslně)situaci, která ohrožuje bezpečnost a plynulost provozu a to na desítky minuty, kdy jsou v ohrožení stovky účastníků provozu, je to v pořádku.
Ale nedejbože by kolem nich po sjezdu ze silnice pro motorová vozidla, kde je následně rychlost omezena na 70km/h projel někdo nejedbože 90, bude považován za vraha on a ne posádka vozidla PČR.
Neměla by si sama Policie počínat tak, aby chránila zdraví a majetek a ne aby vytvářela za účelem zisku takto nebezpečné situace? Nejsem MajkJapan ale na to musí být nějaký paragraf, ve kterém se to praví ne?
Ale nedejbože by kolem nich po sjezdu ze silnice pro motorová vozidla, kde je následně rychlost omezena na 70km/h projel někdo nejedbože 90, bude považován za vraha on a ne posádka vozidla PČR.
Neměla by si sama Policie počínat tak, aby chránila zdraví a majetek a ne aby vytvářela za účelem zisku takto nebezpečné situace? Nejsem MajkJapan ale na to musí být nějaký paragraf, ve kterém se to praví ne?
Jednoduchá otazka- kolik nehod takto způsobí policie a kolik nehod udělají řidiči co jedou rychle..??
Až bude nehod způsobených policii dost tak se to bude řešit...zatím žádné nejsou takže se to nemusí řešit...snadné a logicke
Až bude nehod způsobených policii dost tak se to bude řešit...zatím žádné nejsou takže se to nemusí řešit...snadné a logicke
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
P5esně tak. Dělají záslužnou činnost, protože chytají hnusné piráty, co kolem lítaj >70!!! A ti způsobují smrtelné nehody!
U PČR vždy platilo, že účel světí prostředky.
BTW: pamatuji si, jak někdo "šel" po meření MP v Pze u ČZÚ, protože pravidelně stávali na veřejné zeleni. Přehazovali si to tam a zpět, až se pak vynořilo generální povolení pro vozy MP a IZS, které jim umožňovalo prakticky kdykoliv stát beztrestně na veřejné zeleni na celém území HlmP
U PČR vždy platilo, že účel světí prostředky.
BTW: pamatuji si, jak někdo "šel" po meření MP v Pze u ČZÚ, protože pravidelně stávali na veřejné zeleni. Přehazovali si to tam a zpět, až se pak vynořilo generální povolení pro vozy MP a IZS, které jim umožňovalo prakticky kdykoliv stát beztrestně na veřejné zeleni na celém území HlmP
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zdravím kolegy řidiče.
Mám na Vás otázku. V pátek mě pravděpodobně změřila Octavia 3 Combi bílé barvy s plzeňskou SPZ.
Myslím si, že měření neproběhlo v souladu se zákonem. Vozidlo mělo na bocích nějaké reklamy a ve voze seděl jeden člověk v civilu. Auto stálo proti mě v trávě a bylo nastartované. Myslím si, že vozidla policie ČR nesmějí mít reklamy na boku.
Co si o tom myslíte?
Přijde mi něco do schránky?
Jak je to řešitelné u správního řízení?
Není takové měření rychlosti protiprávní? Dočetl jsem se že rychlost může měřit jen státní policie a obecní policie s omezením.
Díky.
Mám na Vás otázku. V pátek mě pravděpodobně změřila Octavia 3 Combi bílé barvy s plzeňskou SPZ.
Myslím si, že měření neproběhlo v souladu se zákonem. Vozidlo mělo na bocích nějaké reklamy a ve voze seděl jeden člověk v civilu. Auto stálo proti mě v trávě a bylo nastartované. Myslím si, že vozidla policie ČR nesmějí mít reklamy na boku.
Co si o tom myslíte?
Přijde mi něco do schránky?
Jak je to řešitelné u správního řízení?
Není takové měření rychlosti protiprávní? Dočetl jsem se že rychlost může měřit jen státní policie a obecní policie s omezením.
Díky.
ř. Bob: Víš jak.... úřady jim jdou na ruku....vždyť jsou jedna parta...tak proč by si dělali problémy navzájem...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tommy: otázkou je, jestli ten nápis na boku nebyl POLICIE Nic nezakazuje, aby obsluha radaru byla v civilu. Dokonce si pamatuji, když na D2 u trojnožky seděl policajt v plavkách a opaloval se
Ale nejzásadnější je fakt, že O3 s radarem PČR nemá.
EDIT: combi jsem samozřejmě myslel
Ale nejzásadnější je fakt, že O3 s radarem PČR nemá.
EDIT: combi jsem samozřejmě myslel
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řBOB: Přesněji O3 Combi
Nn. Byla to reklama na nějakou myčku nebo tak... byly tam i www. Nemůžu to přesně napsat pač na kameře už to není vidět moc dobře. Velký úhel.
Jak měří O3 co mají nepolepené?
Jak měří O3 co mají nepolepené?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
rutak: no, tu jsem myslel
Tommy: měří Ramerem10. Vetšinou to ale rovnou zastavují a kasírují na místě.
Tommy: měří Ramerem10. Vetšinou to ale rovnou zastavují a kasírují na místě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time