Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
U me to je trochu dane tim, ze to mam do prace cca 9km,takze se to ani poradne nezahreje. Kdyz s tim jedu nekam dal po okreskach, tak to byva kolem 6,5. Stejne premyslim, ze to na jare prodam. Menim praci a tam kam jdu budu mit sluzebni i k soukromym ucelum, zena je nevodic, tak by mi to akorat stalo pred barakem a stalo me to penize.
Moje davalo 270 na dialnici po rovine, mal som pocit ze to este pojde, ale kedze nemam chut byt vecer v spravach tak to asi skusat nebudem, ked tak v Deutschi ak tam budem mat niekedy cestu.honziss píše:Moje da tacho 274 a vic ani tuk, zkousel jsem uz xkrat, jediny co pomuze je hodne prudkej kopec dolu (kousek za rozvadovem je jeden), tam jsem olizl 280. Chce to pockat az budu mit vic sjety gumy = lehci celkovej prevodmmira píše:270 tacho? ted tu o karkulce prosim
EDIT: beru zpet, mel jsem pochybnosti, mrkl na sve video a ono to fakt jede 270 tacho. to uz jsem stihl zapomenout.
zaujimave je ze Lancer 1,8 (euro 4) ktory ma polovicu koni na tonu dava 230 tacho
Cupra ST 265 manual (2016), Lancer 1.8mivec (2010)
Ja mam predface este bez priameho vstreku, manual, pneu mierne podhustene, priemerna spotreba po 25 000km 12,4l podla PP. Ale rezim vikendovka. Ked sa ide normalne s davom tak 10l. Zjavne ti to zere menej, + PDK ma urcite dlhsie prevody.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Krásně uklouzaná spotřeba
- Přílohy
-
- IMG_1645.JPG (72.89 KiB) Zobrazeno 6782 x
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
S přibývajícími km by to mělo klesat a ono to roste
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Koně na tunu v tomhle nehrají už v podstatě žádnou roli. V rychlostech nad 200 rozhoduje kombinace aerodynamiky a absolutní hodnoty výkonu, přičemž tam je tuším kvadratická závislost, takže na dosažení 200 ti stačí třeba 120 koní, ale na 250 už potřebuješ 220 koní a na 300 tak kolem 400 a víc (ale to střílím od boku)Xaltotun píše:Moje davalo 270 na dialnici po rovine, mal som pocit ze to este pojde, ale kedze nemam chut byt vecer v spravach tak to asi skusat nebudem, ked tak v Deutschi ak tam budem mat niekedy cestu.honziss píše:Moje da tacho 274 a vic ani tuk, zkousel jsem uz xkrat, jediny co pomuze je hodne prudkej kopec dolu (kousek za rozvadovem je jeden), tam jsem olizl 280. Chce to pockat az budu mit vic sjety gumy = lehci celkovej prevodmmira píše:270 tacho? ted tu o karkulce prosim
EDIT: beru zpet, mel jsem pochybnosti, mrkl na sve video a ono to fakt jede 270 tacho. to uz jsem stihl zapomenout.
zaujimave je ze Lancer 1,8 (euro 4) ktory ma polovicu koni na tonu dava 230 tacho
Megane coupe 3 - 2.0 Tce 132 Kw- 8,2 l
C200 7at
Praha - Klínovec - Praha
Praha - Klínovec - Praha
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Praha - Andalo:
...pod kopec: ...a až nahoru: