Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od řidičBOB »

Trest nejvyšší! :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Takhle blbýho fízla jsem dlouho neviděl. Palec pánovi, že zachoval klid :-bd

2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Presne s takovejma mam zkusenost, taky jsem se nenechal vmanipulovat do prvniho poderzreni a taky se na me snazili najit cokoliv dalsiho, fakt smutny :/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Mě se nikdy nic podobného nestalo a to občas byli po zastavení pěkně nabroušení, ale pak se vždycky zklidnili a proběhlo vše korektně a třeba i bez pokuty.
Já bych řekl, že si to lidi dělají sami.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

šašci...
1) asistenční služba - rezervu nevyměňuji. Velmi by mne zajímal materiální aspekt nepřítomnosti klíčů na kola.
2) vyžadovat ukázání kurtu na psa, je opravdu legrační požadavek, který nemá žádnou oporu v zákoně.
Proč takovýto kokot obléká uniformu??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

M.Z. píše:Mě se nikdy nic podobného nestalo a to občas byli po zastavení pěkně nabroušení, ale pak se vždycky zklidnili a proběhlo vše korektně a třeba i bez pokuty.
Já bych řekl, že si to lidi dělají sami.
No vidis, ja byl slusnej, spulupracoval jsem, jen jsem proste s narcenim z prestupku nesouhlasil, protoze se nestal a ve finale po me me vyzadovali rezervu, zvedak a klic u auta s rft! :)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To by v Multivanu koukal...tam není nic z toho...je tam pouze kompresor a sprej :D
Čili bych mu odpověděl, že nic z toho nemám. A jeikož se na nic jiného neptal, sepsal by si to své oznámení a já bych si s ním u správního popovídal...nebyl by první a asi ani poslední debil, co ho vzali k PČR.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Spoljaric (autor videa) zacal vysirat, tak mu hlidka oplatila stejnou minci. Pokud je nekdo o pulnoci zastaven na beznou kontrolni kontrolu a hned predjima, ze jde o sikanu apod. tak jde videt jak premysli.

Kontrolni kontrola je duvodna a krom povinne vybavy k tomu nepochybne patri i kontrola pasu. Je jasny ze ksiry na psa nemel, policajt ho v klidu mohl vytrollit tim, ze stoupne pred auto a necha ho jet. A pak se bavit tim do ceho ho bude poutat.

Rezerva a klic pravda povinne nejsou, ale to ze tam ma jen sadu na opravu by asi zjistil jen z manualu kdyz ani netusi kde ma ke kolu klic.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dyť z toho je vidět, zme ten policajt byl debil. Tohle mu u správního nikdy neprojde, jelikož důkaz o tom, že pes nebyl za jízdy připoután, neexistuje.
Je otázka, jak to začalo. Kdyby byl policajt řekl hned na začátku: dobrý večer, silniční kontrola, předložte prosím vaše doklady a doklady od vozidla. Jste ochoten se podrobit ODZ na přítomnost alkoholu... tak asi nikdo neřekne ani popel...ale ten hoch evidentně neuměl jasně definovat důvod kontroly a pak už jenom hledal blbosti, které neměly ani zákonný podklad.
BTW: moje matka má ŘP přes 50 let a po tyto roky aktivně řídi. Neměla nikdy dopravní nehodu a nikdy nepotřebovala klíč na kola nebo rezervu. Takže jsem si 100% jist, že ani netuší, kde jsou. Když měla naposled silniční kontrolu a policajt jí žádal o otevření kapoty, že chce kontrolovat VIN, tak mu zcela pravdivě odpověděla, že neví, jak se to dělá a když chce, tak si tu kapotu musí otevřít sám. A nemyslím, že by ho chtěla nějak vysírat :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Co to je za přestupek? Proti dopravě :ymapplause: =))

Do doby, než mělo dojít k poškození plastu v kufru, bych neviděl na jejich postupu nic extra špatnýho
Odpovědět