BMW Divize
Re: BMW Divize
Neska sem si (po několika měsících , kdy sem dyžtak řídil jen pindicu či leguána) zase užil "sheer driving pleasure"... je to teda ale kuwa rozdíl, mnichovské N/A R6 oproti konzernovému foukanému R4 či slabounkému nefoukanému italovi....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
zdravím,
máte nějaké informace k nové 5. řadě? Především ohledně čekací lhůty a přijímání zakázky. Někde jsem četl, že bmw začnou přijímat objednávky až na začátku 11. února a na auto by se mělo čekat skoro 5 měsíců. Je vůbec možné, že se to auto bude tak dlouho vyrábět?
máte nějaké informace k nové 5. řadě? Především ohledně čekací lhůty a přijímání zakázky. Někde jsem četl, že bmw začnou přijímat objednávky až na začátku 11. února a na auto by se mělo čekat skoro 5 měsíců. Je vůbec možné, že se to auto bude tak dlouho vyrábět?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To auto se samozřejmě nebude tak dlouho vyrábět. Samotná výroba je pár hodin.
Dneska u většiny automobilek poptávka převyšuje nabídku, tudíž zákazníci čekají... Někde je to ještě horší a čeká se i 9-11 měsíců
Takže ano, normální to je.
Dneska u většiny automobilek poptávka převyšuje nabídku, tudíž zákazníci čekají... Někde je to ještě horší a čeká se i 9-11 měsíců
Takže ano, normální to je.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
chápu, že na některé značky mohou být čekací lhůty třeba těch zmiňovaných 9-11 měsíců, ale zrovna u BMW, kde si nemyslím, že je to taková špičková značka, že by tak natáhli tu čekací lhůtu. Ale máš pravdu, je to nový model a poptávka bude určitě velká.
Ptal jsem sem s nadějí, jestli tu třeba někdo neobjednával nové auto. Dealer mi řekl, že za 2-3měsíce to budu mít doma, ale jak ho znám, tak se to třeba reálně natáhne na půl roku a já tak dlouho právě čekat nemůžu
Ptal jsem sem s nadějí, jestli tu třeba někdo neobjednával nové auto. Dealer mi řekl, že za 2-3měsíce to budu mít doma, ale jak ho znám, tak se to třeba reálně natáhne na půl roku a já tak dlouho právě čekat nemůžu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele - fakt může být. BMW je známé tím, že "slibem nikdy nezarmoutí". Ale abych byl fér, tak není to problém na straně dealera, ale výroby.
Třeba řada 5er je zrovna hodně populární v Německu a díky různým podpůrným akcím tím jezdí hodně velká část středních managementu. A takové Německo - to je hodně velký trh
Třeba řada 5er je zrovna hodně populární v Německu a díky různým podpůrným akcím tím jezdí hodně velká část středních managementu. A takové Německo - to je hodně velký trh
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na ///M2 se fčíl čeká skoro dva roky...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
u pětky teprve nabíhá výroba a 2-3 měsíce se dneska čeká skoro na všechno