Volkswagen obecne

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
ctrl_j
Letec

Re: Volkswagen obecne

Příspěvek od ctrl_j »

mmira píše:bych vyse recenemu od ctrl_j pridal, ze pasmo 800 Mhz prechazi na TV signal, ted ho operatori meni za ve svete obvyklejsich 900 MHz
Neni pravda, je to uplne naopak. Jediny Vodafone zacal u nas masivne vyuzivat frekvenci 900 na LTE nez se stihla doresit aukce 800/1800/2600. Na frekvenci 900 kde soubezne jede GSM k tomu meli zalostnou sirku pasma 3 MHz, takze to v dusledku bylo fejkove LTE, ktere bezelo na rychlostech a propustnosti 3G. Tohle reseni bylo docasne, postupne Vodafone vse prevadi na 800 a v soucasne dobe provozuje uz jen jednotky vysilacu na teto frekvenci.

Pasmo 800 MHz naopak bylo vyklizeno od TV signalu (bezel tam analog) a do budoucna se zvazuje vyklizeni dalsi casti TV pasma na frekvenci 700 MHz.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

vida, diky za opravu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

budik píše:
Snowman000 píše: Od 45/16 uz je aj LTE

To jsi psal ohledně Car Sticku?
Nene...iba Premium sada vo VW...o moznej podobnej zmene Carsticku zatial info nemam...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Ještě kdyby se dala vyřešit online konektivita u Columbuse v O3 a kdyby si to umělo získávat online traffic info, to bych byl happy (sorry za OT)
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

BOB: nedalo mi to a našel jsem, že už jsem něco obdobného psal. Zrovna my nejsme vůbec ve flame. V tvém případě by se to vyplatilo, i kdyby byla nafta dražší než benzin. Choval bych se úplně stejně. Ale určitě uznáš, že různé ovlivňování trhu vede k totálnímu zmatku, kdy se nakonec vytlouká klín klínem.
jerry píše:S kamiony souhlas, taky u aut s vysokým nájezdem, ale proč diesel tlačit všude. Diesel je dobrý sluha, ale zlý pán. Pokud se dostanou do rukou mas miliony aut, co už měly být na vrakovišti, tak je to právě u dieselů trága. Při každým přidání zasviní vše okolo sebe, lejou tam kdeco, v tom je ten problém. Je mi jasné, že to není tvůj případ, ale dav to tak dělá. Podívej se třeba na Paříž minulý týden, 4/5 z aut diesely, polovina z nich vraky a výsledek je jasný.

A legislativa tomu dloudobě nahrává. Kdyby byly ceny rovné, tak si diesel koupí jen ti, co fakt hodně jezdí. A ti se o auto většinou dobře starají a auta v kratším horizontu opotřebí. Mimochodem ti, co provozují páchnoucí vraky stejně nakonec prodělají, ne u čerpačky, ale na neustálých opravách. Ale to nepochopí, proto by právě pro ně rovné ceny paliv byly požehnáním. Prostě čeho je moc, toho je příliš.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
northwind
Pan Řidič

Příspěvek od northwind »

Zdar, máte už někdo přehrán software u VW auta? Zajímá mě Passat 2.0 tdi cr (2009). Dneska mi žena volala, že když byla v servisu tak tam musela podepsat nějaké prohlášení, že prozatím si nepřeje přehflashovat software v řídící jednotce. Pokud to někdo máte tak, jak byste to zhodnotili? Četl jsem, že se častěji regeneruje DPF a snad že to jede i lépe, ale to už si nejsem jist. Díky.
k86
Mistr volantu

Příspěvek od k86 »

To je ten dieselgate SW, ma ho kamarad v Caddy 2.0TDI, protoze to ma sluzebni z velke nemecke firmy, tak musel.
Ja jsem s tim nejel, ale po prehrani SW to auto pocitove prislo o dost vykonu.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak upgrade z 3G na LTE je možný pouze při změně ŘJ. Na tom jim seru, bo to stejně nepoužívám.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

http://www.autoforum.cz/predstaveni/vw- ... jen-nekde/
Tak minimalne na SVK by mala 3.0 TFSI V6 byt k dispozicii (2.0TSI a 3.6 V6 rozhodne ne) ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já bych si do toho stejně vzal V8 TDI. Ten motor mi velmi vyhovuje...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět