Volkswagen obecne
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Ohleduplný řidič, ukazuje, jak mu to jede a ještě do všech smaží dálkovýma...
-
- Pan Řidič
Souhlas. Zrovna na Autobahnu s nadopovaným Políčkem rozhodně neni za krále, i když má evidentně ten pocit. Potřeboval by tu páčku dálkovek odborně vymontovat jako onehdá ta žena zde na fóru, které neklidný řidič demontoval spínač mlhovek.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jízda s dálkovejma bude v Dojčlandu jistě přestupek... Hlavně nechápu, proč je měl ON, když před ním nejela žádná auta
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To by mě zajímalo, kdy bude u nás dostupný konfigurátor pro nový Golf. A kdy bude obecně dostupný R Variant.
Mimochodem, ten nový konfigurátor od importéra se mi moc nelíbí. Obecně mám pocit, že dobrý konfigurátor má Škoda a pak dlouho nic.
Mimochodem, ten nový konfigurátor od importéra se mi moc nelíbí. Obecně mám pocit, že dobrý konfigurátor má Škoda a pak dlouho nic.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Měl by být do 1/2 ledna přístupný...ten konfigurátor. VariantR snad do konce ledna.
Taky se mi nelíbí - pokrok, který nikdo nechtěl. Audi to taky dojebalo fest. Seká se to, stávkuje to...prostě hrůza Asi chtějí donutit lidi, aby opět chodili do salónů a konfigurovali si auta tam.
Taky se mi nelíbí - pokrok, který nikdo nechtěl. Audi to taky dojebalo fest. Seká se to, stávkuje to...prostě hrůza Asi chtějí donutit lidi, aby opět chodili do salónů a konfigurovali si auta tam.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tipujem ze zatial to este caka na "cenach" kedze cenniky este vonku tiez nie su.
A ano R-ko by malo mat zaciatok vyrobi koncom mesiaca.
Konfigurator a web predsa musi byt free cool a in a hlavne primarne kompatibilny s tabletmi a telefonmi, na nejake PC s*rie biely (rakusky) tesak...
A ano R-ko by malo mat zaciatok vyrobi koncom mesiaca.
Konfigurator a web predsa musi byt free cool a in a hlavne primarne kompatibilny s tabletmi a telefonmi, na nejake PC s*rie biely (rakusky) tesak...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Poradíte někdo jak nejlépe připojit VW Discover Media+ na internet? Měl jsem za to, že to bude jednoduché, pořídím USB modem (např. Huawei E3372h), zapojím a hotovo. Ovšem z USB modemů prý funguje pouze originální VW Car Stick, který ale zase neumí LTE (pouze 3g). V Německu to většinou řeší USB modemem s WLAN hotspotem (např. Huawei E8372, ten ale u nás není k dostání). Discover Media+ se pak připojí přes WiFi.
Máte někdo tip na ověřené řešení? Pokud jde o IT, jsem tak trochu mimoň... Přes telefon to připojovat nechci, chci řešení napevno v autě pro případ jiného řidiče, který nemá mobilní datový tarif.
Máte někdo tip na ověřené řešení? Pokud jde o IT, jsem tak trochu mimoň... Přes telefon to připojovat nechci, chci řešení napevno v autě pro případ jiného řidiče, který nemá mobilní datový tarif.