MPLB - OT a navazující diskuze

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: MPLB - OT

Příspěvek od řidičBOB »

Deli píše:já jí používam pár měsíců a zatím spokojenost, tak právě nevím, jestli jít do té E72, jestli to nebude spíš horší... ona ta Nokia jde taky pěkně do kelu :((
Kvůli EK bych to rozhodně nechtěl. Já sám jsem jí dřív měl - vydržela cca 20 dní a pak šla z domu, což je u mne podprůměr... Ale N8 vydržela ještě míň :-ss
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

@ Řidič Bob>
To jsem přehlédl. Ale s dovolením ta slova budu brát s hodně velkou rezervou... už jen kvůli tvrzení o absenci autofocusu u foťáku, který tam samozřejmě je.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

ExFun píše:A to teprve MS, který místo aby vyladil jejich funkčně perfektní WM, nasadil WP pro uhrovité puberťáky :(
Je škoda, že jsem na to došel pozdě, ta komplexnost Windows Mobile mě totiž poslední dobou začala lákat. Takže o Windows Phone, který se mi na první pohled líbil svým grafickým provedením, nemůžu pro jeho přesimplifikovaný, až blbuvzdorný přístup zřejmě uvažovat. Ze stejného důvodu pro mě byl vždycky nemyslitelný i iPhone.
(Moucha)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

hmm, tak asi vemu "novou" E71 a bude, koneckonců za dva roky, si tu E72 možná ještě koupit budu moct, ale E71 už asi težko :)

http://www.alza.cz/nokia-e71-cerny-d112760.htm fešanda :x

Obrázek
:)
Naposledy upravil(a) Deli dne sob 26 bře 20:52, celkem upraveno 1 x.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Mně se na E71 jen tak trochu nelíbí ty dvojfunkční klávesy - vypadají totiž úplně stejně jako na levnější E51 a rozhodně nedosahují elegance provedení z E66. O:-)
(Moucha)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

tak 66 je hezčí, o tom žádná :) ale zase na větší psaní je QWERTYna o moc lepší :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Ovšem celočerné provedení rozhodně sluší víc E71. Naproti tomu E66 v provedení full black je celkem plytká oproti ostatním barevným variantám. A to je přece tak pěkný telefon... :x Pěkný a funkční zároveň... což je kombinace tak vzácná, že je právě kvůli tomu problém najít schopného náhradníka, až bude třeba... :-c
(Moucha)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

SFzN: oh sorry - you´re right... Já se ztratil v číslování... Vše, co jsem napsal, tak patřilo k E52 a nikoliv E72.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

To pak dává smysl. Softwarové problémy s E52 se reportují celkem často (ono je to taky tím, že ten model je poměrně masově rozšířen) a autofocus mu skutečně chybí - ten však žádná E5x neměla; i u E66 byla jeho náhlá přítomnost celkem překvapením.

Na druhou stranu bych v případě problémů v první řadě hlídal, jestli mám aktuální verzi software. Zvlášť u Nokie je tohle celkem podstatné - ta má totiž u řady svých modelů vypouštět je ven dříve, než je software vyladěn. Dochází k tomu hlavně ve chvílích, kdy se přechází na nový feature pack. S E66 a E71 byly ty samé problémy a dneska jsou oba plně funkční. Takže přehrávat a aktualizovat - to se zkrátka musí a tipuju, že tak 75% nokiářů to vůbec nedělá.
(Moucha)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

SFzN: jasné - aktualizace je u Nokií povinnost...pokud tedy aktualizace venku je... Dříve byly aktualizace hodně časté, ale dnes už nějaké chyby nikomu moc vrásky na čele nedělají. U N8 jsem čekal (s tlf v šuplíku) přes měsíc, zda dojde k nápravě dosti zásadních chyb, leč marně. Ani nevím, zda už je venku. Nokie mám v oblibě hlavně kvůli tomu, že jako jediné tlf fungůjí zcela bez problémů s HF sadou PREMIUM ve vozech Škoda a VW.
Co se týká E71, tak s tou jsem byl spokojen a pryč šla pouze kvůli mé úchylce - častá výměna telefonů. E72 mi fakticky nic převratného vůči E71 nepřinesla. Ale v podstatě dobré aparáty to jsou oba.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět